I Arbejdspladsernes Motionsuge i uge 41 sætter Dansk Firmaidræt fokus på fællesskabet, sjov, spas og naturligvis bevægelse. Bevægelsesbølgen ruller ind over hele Danmark på arbejdspladser og ungdomsuddannelser, og du, dine elever og kolleger skal selvfølgelig være med! Ved at deltage i Arbejdspladsernes Motionsuge sætter I motion og bevægelser på dagsordenen og støtter op om et sundt uddannelses- og arbejdsmiljø på jeres skole.

Vi har udarbejdet dette inspirationskatalog særligt til din skole. Med kataloget giver vi dig en hjælpende hånd til at planlægge en god motionsuge for både elever og ansatte, og vi har tilpasset aktiviteterne, så de passer ind i dagligdagen på skolen. Få tips og tricks til en vellykket motionsuge samt idéer til konkrete aktiviteter, uanset om I kan afsætte 5 minutter, 15 minutter eller 30 minutter i løbet af ugens dage.

Dyk ned og find det, der passer dig og din skole. God fornøjelse💪🏼

5 minutter

Få et effektivt energiboost i løbet af dagen. Har I 5 min i løbet af dagen (fx efter en time eller inden frokost), så brug tiden på at få pulsen op og et smil på læben. De aktiviteter, som vi har udvalgt til jer her, behøver ikke meget plads. Omklædning er heller ikke nødvendig.

15 minutter

Afsæt 15 min i løbet af dagen - og fyr den max af. På 15 min kan I få rørt smilebåndet i lidt længere tid, og det giver mulighed for en række sjove aktiviteter, I kan prøve kræfter med i fællesskab. Der er garanti for både puls og godt humør. Omklædning er ikke nødvendig.

30 minutter

På 30 min har I for alvor mulighed for at mærke sammenholdet ved at være aktive sammen. Planlæg i god tid, så kollegerne har tid i kalenderen. Der er skruet op for tidsforbruget, men aktiviteterne er stadig nemme at gå til. Vi har sammensat nogle aktiviteter, som vi ved, der virker. Omklædning ikke nødvendig, men kan anbefales. 

Dyrk bevægelsen i løbet af skoledagen