Find aktiviteter og foreninger nær dig

  Hos Dansk Firmaidræt er vi passionerede i kampen om at bringe mere aktivitet ind på landets arbejdspladser. Vi kalder det kollegamotion og firmaidræt, og vi har i nu 75 år kæmpet for at sætte Danmark i bevægelse. Det gør vi både igennem vores forskellige løbende kampagner og events samt gennem vores lokale firmaidrætsforeningers mange tilbud inden for idræt og bevægelse. Her på siden kan du anvende vores søgeformular til at finde foreninger, idrætsaktiviteter og firmaidræt lige i dit lokal område. Du kan søge på by, postnummer og sportsgren.

  Et væld af idræt og sjove sportsgrene

  Vi tæller 80 lokale firmaidrætsforeninger med 358.496 medlemmer. Sammen med vores foreningsildsjæle brænder vi for at tilbyde sjove firmaaktiviteter og motionstilbud, der lader dig og dine kolleger dyrke fællesskabet gennem fede idrætsoplevelser. Derfor arbejder vi målrettet på at være med på trends og interesser, så vi kan udbyde idræt og motion til enhver smag i tidens ånd.

  Hos vores lokale firmaidrætsforeninger finder du et væld af motionstilbud, som din arbejdsplads kan tage del i – lige fra de klassiske sportsgrene som fodbold, håndbold, motionsfloorball, svømning til mere skæve aktiviteter som tankesport, esport, automobilsport, krolf   – og meget, meget mere. Derudover tester vores foreninger løbende interessen for nye motionstiltag, hvor bl.a. padel i nyere tid har vundet stort fodfæste i flere af vores lokale firmaidrætsforeninger. Kort sagt vi har masser af skøn idræt, der bare venter på, at dig og kollegerne tager hul på det – og bliver en del af bevægelsen.

  Tag del i firmaidrætten med vores events

  Udover et stor udvalg af alsidige sportsgrene og idrætsaktiviteter målrettet arbejdspladserne, stiller firmaidrætten også skarpt på andre områder. I løbet af året har du således mulighed for at tage kollegerne med til sjove events. Det inkluderer events såsom Firmaidræt Open, hvor vi inviterer alle interesserede til en kæmpe idrætsfest med rig mulighed for at prøve kræfter med en masse sjove aktiviteter i løbet af festens varighed – til andre spændende events som kollegagolf, hvor golfinteresserede kolleger kan dyste om æren og fede præmier.

  Hos firmaidrætten kan du og din arbejdsplads således finde tilbud, der omfavner alle uanset træningserfaring samt events, der henvender sig mere til de motionsvante. Der er altså helt sikkert en firmaidrætsevent eller idrætstilbud, der passer lige til din  arbejdsplads, bevægelsesambitioner såvel træningsniveau.

  Dyrk sammenholdet gennem lokal firmaidræt

  Hos Dansk Firmaidræt er vi dedikerede i kampen om at give dig og dine kolleger mulighed for at mødes lokalt og dyrke firmaidræt tæt på jeres arbejdsplads. Bevægelse med kollegerne giver nemlig ikke kun sved på panden, men det lader samtidig kollegerne mærke fællesskabet og ikke mindst styrke holdånden på tværs af jobfunktioner, titler og afdelinger.

  Vi glæder os til at byde jer velkommen i en af vores lokale firmaidrætsforeninger. Vi garanterer, at du og dine kolleger – uanset jeres valg af aktivitet og lokal firmaidrætsforening – får en sjov motionsoplevelse.

  Få nyt om firmaidrætten direkte i din indbakke