Vi inviterer alle kolleger ude på de danske arbejdspladser til Arbejdspladsernes Motionsuge 2022

Vi gentager den store succes fra sidste år, hvor over 1600 arbejdspladser og mere end 23.000 kolleger var aktive sammen. I år skal din arbejdsplads (igen) med! Oplev, hvordan Arbejdspladsernes Motionsuge kan være med til at rykke jer tættere sammen - og få aktive oplevelser, der skaber grin, smil og sved på panden. 

Tilmeld jer allerede nu og vær med i konkurrencen om fede kollegapræmier, der med garanti vil sætte kulør på kollegaskabet👌🏼

Firmaidrætten står klar med gode idéer, sjove aktivitetstilbud og en årelang erfaring, I endelig skal trække på i planlægningen af Arbejdspladsernes Motionsuge på din arbejdsplads. Tøv ikke med at tage kontakt til os.  

3 skridt – så er I klar
 • 1. Overvej, hvad kollegerne på din arbejdsplads skal samles om til Arbejdspladsernes Motionsuge. Find konkrete eksempler her på siden.
 • 2. Tilmeld jer og modtag vores nyhedsbrev, som løbende vil give inspiration og tilbud om aktiviteter og webinars.
 • Spred budskabet om Arbejdspladsernes Motionsuge på din arbejdsplads.
Rikke Line Klockars-Jensen
Rikke Line Klockars-Jensen
Udviklingskonsulent

Få nyheder og inspiration direkte i din indbakke

"Fysisk aktivitet på arbejdspladsen kan ikke blot bidrage til trivsel og godt arbejdsmiljø, det kan også reducere antallet af sygemeldinger. Arbejdspladsernes Motionsuge bidrager til, at det bliver naturligt at være fysisk aktiv i løbet af sin arbejdsdag. Den enkelte kan selvfølgelig gøre noget, men ledere på arbejdspladserne har en stor opgave i at skabe initiativer, som medarbejderne kan benytte sig af."
Søren Brostrøm
Direktør hos Sundhedsstyrelsen

Du/I kunne måske også have interesse i ... 👀

 • Tæl Skridt
  Tæl Skridt
  Arbejdspladser fra hele landet tæller skridt. Tæller du også med?
  Tæl Skridt
 • Firmaidræt Open
  Firmaidræt Open
  Dyrk sammenholdet med kolleger fra hele landet til vores årlige idrætsfest
  Firmaidræt Open