Dansk Firmaidrætsforbund vil være med til at skabe aktiviteter for landets ungdomsuddannelser. Mange elever på ungdomsuddannelserne - og især de erhvervsfaglige retninger - har nemlig fortsat brug for bedre bevægelses- og motionsmuligheder.

Vi vil styrke de skoler, hvor ambitionerne er gensidige, og med et stærkt fokus vil vi forankre eksisterende aktiviteter samt udvikle nye. Vi vil inspirere til aktivitetsforløb samt events inden for motion og bevægelse. 

Vi har gennem årene indgået i en række projekter samt undersøgelser - og dannet os et bredt og solidt erfaringsgrundlag derfra. Med baggrund i vores viden og mange erfaringer med ungdomsuddannelserne og med bevægelse skal vi i tæt samarbejde med de lokale kræfter skabe grundlaget for en aktiv og sund hverdag på ungdomsuddannelserne.

Dansk Firmaidrætsforbund har siden 2011 arbejdet målrettet med at lave aktiviteter på ungdomsuddannelser i hele landet. Vi hjælper skolerne med at igangsætte aktiviteter - både i og uden for skoletiden.

Michael Filtenborg
Michael Filtenborg
Udviklingskonsulent

Vi har gjort det nemt at være aktiv året rundt

Sammen med firmaidrætten kan din skole være aktiv året rundt. Hver måned har vi forskellige events, aktiviteter, kurser eller temadage med det til fælles at bevægelse, fællesskab og sundhed er i fokus. Fra landsdækkende turneringer i fodbold og rundbold til eSport og skræddersyede akvitetsdage.

Gå ikke glip af nyheder om Ung Cup og fede aktiviteter til din skole

Samarbejder og partnerskaber

Dansk firmaidrætsforbund kan tilbyde samarbejde og partnerskaber både lokalt i form af vores foreninger og på nationalt plan. Vi samarbejder gerne på tværs af organisationer og vidensområder og kobler aktører i nye konstellationer for at få det stærkeste udgangspunkt for at ramme plet. Vores samarbejdspartnere tæller blandt andet Erhvervsskolernes Elevorganisation, Produktionsskoleforeningen, Danske SOSU-skoler, Danske Erhvervsskoler og Gymnasier, PenSam, FOA, Psykiatrifonden, eSport Danmark, Antidoping Danmark og de danske skolehjem.