Hos Kromann Reumert er det samarbejdet, der løfter, når de dyrker esport på kontorene i Aarhus og København

Advokatfirmaets esporthold giver en unik mulighed for at skabe sammenhold på en helt anden måde end det daglige arbejde på kontoret og hjemmekontoret. Det er et fantastisk afbræk fra de til tider travle hverdage.

Det er ikke kun foran skærmen, at juristerne beskæftiger sig med esporten. Kromann Reumert har et juridisk esport-specialistteam, der blandt andet rådgiver CSPPA (Counter Strike Professional Players Association eller ‘CSPPA’), Astralis, professionelle spillere, investorer, sponsorer og andre interessenter om juridiske anliggender inden for esport.

At de selv dyrker esport – om end det er på hobbyplan – giver en indsigt i miljøet, og forbedrer også de strategiske og kommunikative kompetencer, som er vigtige i den juridiske rådgivning af dansk og internationalt erhvervsliv.

Effekten

”Vi har fået skabt et rigtig godt fællesskab på holdet, hvor humøret altid er højt. Onsdag er blevet en dag, man ser ekstra meget frem til, da man ved, at der venter en rigtig hyggelig aften sammen med sine kollegaer.

Det er en god mulighed for at kombinere interessen for esport med kollegialt samvær – på tværs af afdelinger og anciennitet,” siger advokat Mathias Lau Lauritzen.

Anvender esport strategisk

Hos Kromann Reumert danner esport ramme om gode oplevelser, fællesskab og sjovt samvær med kollegaer.

”Esportholdet er ligesom vores andre sociale initiativer som fodboldholdet, løbeklubben, vinklubben og kunstklubben med til at sætte kulør på hverdagen. At vi dyrker fællesskabet og de fælles interesser udenfor arbejdstid, er med til at styrke relationerne og samarbejdet, når vi er på kontoret," siger kommunikationskonsulent Søren Vesterager Pedersen.

Kromann Reumert deltager i YouSee Kollegaligaen, hvor de spiller mod andre virksomheder. Her dystes onsdag aften mod andre firmaer som DSB, Nykredit, og også branchekollegaerne fra Gorrissen Federspiel er blandt konkurrenterne.