Vil være mere end bare en arbejdsplads

Hos Danske Spil vil vi gerne vise, at vi kan være mere end blot en arbejdsplads. Med esport møder man nye kollegaer på tværs af afdelinger, styrker sammenholdet i firmaet og er med til, at reklamere for Danske Spil som en sjov arbejdsplads., siger Senior udvikler Tommy Kobberø Andersen.

Det var i sin tid Tommy der tog initiativ til, at starte et CS:GO hold hos Danske Spil. Udover det faktum at esport er sjovt, så er det en god måde at lære nye bekendtskaber på. Det er en anderledes måde man møder sine kolleger på, hvor det hele er mere afslappet og ikke rent arbejde. 
Tommy Kobberø Andersen som er Senior udvikler hos Danske Spil har via CS:GO blandt andet mødt Andreas Jes Sørensen, som til dagligt arbejder i en anden afdeling som Business Development Manager. 

Fredagsbar event der kombinerer esport og hygge for hele arbejdspladsen

Hos Danske Spil har de intet mindre end to CS:GO hold, og det har de blandt andet brugt til at stable et fredagsbar event på benene, hvor der er esport og fælles kollegahygge på programmet. Der er både mad og drikke, samt en kommentator der fortæller om spillet, så alle kan være med uanset indsigt i esport. Man kan også selv prøve at spille CS:GO, hvis det lyster. Derudover er der i ægte Danske Spil manér opsat en bettingbiks, hvor man har mulighed for at tipse på udfaldet af kampene. 

"Vi satser på, at folk kommer ned og hygger og følger med i kampen mellem de to Danske Spil hold.", siger Andreas.  

 

Esport er en unik mulighed fra et forretningsmæssigt synspunkt

Esport er mere end bare sjov og hygge. Det er en god mulighed for, at komme i kontakt med andre virksomheder, både inden for eget område, men også med andre brancher. Det er en unik måde at prøve på, at skabe samarbejde på tværs. Andreas mener, at esport er en god mulighed for, at komme i kontakt med og opbygge bedre relationer til andre virksomheder: 

”Fra et forretningssynspunkt synes jeg det er en unik måde, at få adgang til mange udviklere, fordi mange af udviklerne kan gode lide at sidde og spille, og jeg kan selv gode lide at spille. Så det giver bare en helt naturlig bro.”, siger Andreas.  

Spiller med i YouSee Esportligaen 

"Det fede ved en liga er, at det hele er organiseret for os. Vi får at vide hvem vi skal møde, vi får nogle modstandere vi kan kontakte, og samtidig er der nogle administratorer der kan hjælpe os hvis der er tekniske problemer.", siger Tommy. 

Begge CS:GO hold fra Danske Spil spiller med i YouSee Esportligaens Kollega-Liga. Der spiller de hver onsdag aften mod andre virksomheder, som er på ca. samme niveau som dem selv. Det giver god holdånd og sjove oplevelser med sine kolleger:

"Ligaen hjælper i forhold til det her med rangering af skill niveau. Det jo rigtig svært, for man vil gerne have nogle spændende kampe. Hvis vi vinder en kamp med rigtig meget, så synes vi jo heller ikke det er lige så sjovt. Og så er det også bare fedt at spille imod andre firmaer. Vi har i hvert fald haft en kamp mod nogle af vores leverandører, og så er der lidt håneret og sjov. Det altid fedt med de typer kampe hvor det er nogle man kender.", siger Andreas. 

 

Får deres egne hold t-shirts

Hos Danske Spil går de meget op i esport og når de sender deres hold ud for at spille til turneringer, er det med både holdtrøjer, musemåtter og bannere. De bliver vist stolt frem når de møder andre arbejdspladser under turneringerne, som de altid synes er en glædelig og festlig begivenhed. Derfor er Tommys besked til andre arbejdspladser, der overvejer esport:

”Vi vil klart anbefale andre arbejdspladser at opstarte esport og tilmelde sig Kollegaligaen. Alle niveauer kan være med og det er supersjovt at møde andre firmaer. Vi har ved flere lejligheder mødt andre firmaer på esport-centre hvor både deltager og tilskuer fik en kanon fed dag ud af det.”

Kunne du tænke dig at blive klogere på Kollega-Ligaen? Du kan få meget mere information lige her

 

Kunne I også tænke jer at dyrke esport på jeres arbejdsplads?

Så tøv ikke med at tage kontakt til Martin Fritzen, som er Esportsansvarlig hos Dansk Firmaidræt. Vi ønsker at skabe meningsfulde esport aktiviteter og fællesskaber på arbejdspladserne, fordi det skaber styrket sammenhold, bedre samarbejde, nye fællesskaber på tværs af afdelinger og flere aktive medarbejdere.