Et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø har stor betydning for, om vi trives på vores arbejde. Arbejdsmiljøet er faktisk typisk årsagen til ca. en tredjedel af alle sygemeldinger. At håndtere sygefravær er derfor også en opgave for arbejdsmiljøgruppen.

Vidste du, at du som arbejdsmiljørepræsentant har ret til efteruddannelse om arbejdsmiljø? Faktisk har alle arbejdsmiljørepræsentanter og alle ledere, der er medlem af en arbejdsmiljøgruppe, ret til 1½ dags efteruddannelse om arbejdsmiljø. Hvis ikke du var klar over det, har du ekstra god grund til at læse med her. Kollegamotion er din unikke mulighed for at igangsætte motion på arbejdspladsen. Bliv anfører for en aktiv arbejdsplads med 13 timers undervisning fordelt på fire moduler.

Oven i motionshatten får I store positive effekter af at dyrke motion sammen som kolleger.
Her er blot nogen af dem 👇

- 41% oplever mere overskud i arbejdet
- 55% får forøget arbejdsglæde
- 45% mærker forøget energiniveau

TILMELDING til uddannelse med start 4. september 2024 - prisen er 1.195 kr.

Er I en gruppe af arbejdsmiljørepræsentanter på din arbejdsplads?

Så tilbyder vi også at sammensætte et internt forløb om kollegamotion som løftestang til at forøge jeres trivsel og sænke sygefraværet.
Læs om et skræddersyet forløb her.

Det her får du på uddannelsen
 • 13 timers undervisning fordelt på fire moduler, hvor du lærer at få kollegamotionen til at ske
 • Træning i at sætte aktiviteter i gang, som både favner boldspilleren, gå-entusiasten og den motionsuvante
 • Viden om, hvilke effekter bevægelse har på arbejdsmiljøet
 • Udarbejdelse af konkret træningsplan, som tager hensyn til jeres arbejdsvilkår og muligheder
 • Inspiration til, hvordan bevægelse kan integreres i jeres arbejde med APV
 • Eksempler på det gode arbejdsmiljø – både når det gælder aktive pauser, sundhedsmiljø og mødekultur

Få inspiration til motiverende firmaidræt

Når du som arbejdsmiljørepræsentant bliver uddannet i kollegamotion, får du træning i at sætte forskellige aktiviteter i gang. Med motion på arbejdspladsen kan du være med til at styrke sammenholdet i virksomheden. Motion i arbejdstiden kan blandt andet være med til at øge produktiviteten og nedsætte sygefraværet med op til 29 %.

Uddannelsen giver dig blandt andet:

 • onlinesparring live, hvor vi hjælper dig med dine specifikke udfordringer
 • konkret træningsplan med udgangspunkt i virksomhedens arbejdsvilkår
 • netværksmuligheder med aktive anfører fra andre arbejdspladser.

Og meget, meget mere. 

Når du er på uddannelsen i motion på arbejdspladsen, bliver du mødt af kompetente og kreative undervisere. Alle undervisere har arbejdet med sundhed og motion på arbejdspladsen gennem mange år, hvilket er din garanti for den bedste undervisning. Mød underviserne.

 

Skab en sund virksomhed, og tilmeld dig uddannelsen allerede i dag

Idræt og sundhed har været på dagsordenen hos os i mere end 15 år. Vi sætter 100 % fokus på kollegamotion, så du kan blive aktiv anfører på din arbejdsplads. En aktiv arbejdsplads er for alle, der gerne vil prioritere en sund virksomhed. Firmaidræt kan derfor være alt fra at gå en tur med kollegerne før frokost til en omgang træning på eftermiddagen for at samle ny energi.

Mere end 2.000 personer er allerede blevet uddannet som aktiv anfører. På uddannelsen lærer du, hvordan du sammen med din leder får mere motion i arbejdstiden. Hvis I allerede er startet op, kan du også få inspiration til, hvordan du kommer videre med den gode indsats. Uddannelsen er derfor for dig, der på den ene eller anden måde gerne vil sikre mere bevægelse på arbejdspladsen. Kollegamotion handler dog om meget mere end idræt og sundhed; det handler nemlig også om at skabe holdånd og glæde samt andre gode sidegevinster.

Dyrk de positive effekter af at dyrke motion sammen som kolleger 👇

 • 41 %
  oplever mere overskud i arbejdet
 • 55 %
  får forøget arbejdsglæde
 • 45 %
  mærker forøget energiniveau

Passer datoerne for uddannelsen dig ikke?

Så skriv dig op i formularen herunder, og vi sender dig en mail, når der er nye datoer og steder for anføreruddannelsen klar.

Skriv navnet på din arbejdsplads
Vi har noteret dit navn og din mail. Du hører fra os, når vi har nye datoer for uddannelser klar eller, når vi har andre aktive tilbud om uddannelser, webinarer, kurser, kollegamotion eller lignende.
---
Husk, at du finder god inspiration og andre aktive muligheder om kollegamotion på web: https://www.firmaidraet.dk/aktiv-arbejdsplads/


Bedste hilsner
Kollegamotionsafdelingen
uddannelse@firmaidraet.dk
Vi har noteret dit navn og din mail. Du hører fra os, når vi har nye datoer for uddannelser klar eller, når vi har andre aktive tilbud om uddannelser, webinarer, kurser, kollegamotion eller lignende.
---
Husk, at du finder god inspiration og andre aktive muligheder om kollegamotion på web: https://www.firmaidraet.dk/aktiv-arbejdsplads/


Bedste hilsner
Kollegamotionsafdelingen
uddannelse@firmaidraet.dk

Har du flere spørgsmål?

Tak for at læse med helt herned. Hvis vi ikke har været gode nok til at komme rundt om det hele, så tag endelig fat i Stine, der er leder for uddannelsen. Du kan også læse meget mere lige her >>

Stine Dragsbæk
Stine Dragsbæk
Udviklingskonsulent