Ønsker I en uddannelse i motion på arbejdspladsen, der er skræddersyet helt specielt til jer?

Så sammensætter vi et uddannelsesforløb, der passer præcis til jer. Her kan I uddanne jeres helt eget interne hold af anførere fra forskellige afdelinger, medarbejdergrupper eller geografiske enheder. Som hovedregel anbefaler vi, at I har én anfører pr. 10 medarbejdere. På den måde får I størst effekt af indsatsen omkring kollegamotion.

Uddannelsen kan vi gennemføre over to til fire dage for mellem 10 til 30 deltagere. Vi tilpasser uddannelsen efter jeres behov, ønsker og forudsætninger.

Vi sætter os sammen og designer uddannelsesforløbet, så det passer til jer og jeres arbejdsvilkår. Vi kommer med vores indspark og idéer, så vi sammen sikrer, at det bliver naturligt for jer med motion i arbejdstiden. Vi har afviklet en lang række skræddersyede forløb i firmaidræt for både store, små, offentlige og private virksomheder – fx Albertslund Kommune, Keolis, Grøn Vækst, Varde Kommune, Lolland Kommune, Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse, Banedanmark og mange flere.

Hør mere om en skræddersyet uddannelse
 • Forespørg gratis og uforpligtende - udfyld formularen
 • eller ring direkte til Stine på 29 86 15 12
 • eller mail direkte til Stine på sdr@firmaidraet.dk
 • Uddannelse for op til 30 deltagere
 • Priseksempel: 25.000 kr. pr. dag - ekskl. moms, kørsel og transporttid
 • Inkl. uddannelsesmaterialer

Motion i arbejdstiden giver gladere kolleger, mindsker sygefraværet og øger trivslen

I kommer til at opleve magien af og de positive effekter ved motion på arbejdspladsen, når I er aktive sammen. Det er medarbejderne og deres leder fra TDC NET et levende eksempel på.

Se i videoen, hvordan TDC NET via et skræddersyet uddannelsesforløb har fået bevægelse, motion og sundhed ind i arbejdstiden.

Eller som Rasmus, der er driftkoordinator hos TDC NET, siger det 👇

"Det har gjort en stor forskel at være med på uddannelsen. Det har givet mere mod til at lave nogle lidt skæve ting og prøve nogle sjove tiltag."

Mød Stine Dragsbæk, vores uddannelsesleder

Stine er cand.scient i idræt og sundhed. Stine har mere end 10 år erfaring som ekspert i firmaidræt og kollegamotion, og hun er bl.a. videreuddannet specialist i adfærdsdesign og er hjernen bag firmaidrættens uddannelseskoncept i kollegamotion.

Udover at afholde uddannelser landet over, bruger Stine også tiden på at give foredrag og webinarer om motion, bevægelse og sundhed i arbejdstiden. Stine er særlig optaget af, at hjælpe arbejdspladser og ledere med at nå deres mål ved at omsætte forskningsresultater til bæredygtig handling i hverdagen.

Stine Dragsbæk
Stine Dragsbæk
Udviklingskonsulent

Dyrk de positive effekter af at dyrke motion sammen som kolleger 👇

 • 41 %
  oplever mere overskud i arbejdet
 • 55 %
  får forøget arbejdsglæde
 • 45 %
  mærker forøget energiniveau