Dyrk sammenholdet i fællesskab med kollegerne, og oplev glæden ved at være aktive sammen på tværs af arbejdsrelationer. Med en sjov aktivitetsdag kan I sætte fokus på samarbejde, fysisk aktivitet og nye kollegiale oplevelser. Vi sammensætter aktivitetsdagen efter jeres ønsker og behov og vil typisk indeholde aktiviteter som sjove og udfordrende teamopgaver, småboldspil og forskellige bevægelsesopgaver. Vi har fokus på, at alle medarbejdere kan være med og får en positiv fællesskabsoplevelse – uanset alder og fysik.

Vi laver typisk aktiviteter for medarbejdergrupper på alt fra 20 – 1000 personer. Brug fx aktivitetsdagen til at ryste nye afdelinger eller arbejdsgrupper sammen, som en teamdag for ledelsesgrupper, eller som en fælles dag for alle medarbejderne. Tidsrammen kan være alt fra 1 time til en hel arbejdsdag.

Aktivitetsdagen afvikles så vidt muligt i samarbejde med den lokale firmaidrætsforening.

Kontakt os for en uforpligtende dialog og sparring ift. jeres mål og ønsker for en aktiv dag – så bringer vi vores erfaringer og faglighed i spil og sikrer, at I får en både sjov, aktiv og udbytterig dag med kollegerne.

 

Effekterne af kollegamotion og fokus på sundhed rr ikke til at tage fejl af. Det er i forskningsprojekter bevist, at en aktiv arbejdsplads giver stærkere, gladere og mere tilfredse medarbejdere. Samtidig kan det også betale sig - én investeret krone i sundhed kommer fem gange igen.

Vi har samlet en række facts og data, som du kan dele med dine kolleger. Klik på knappen, så får du alle argumenterne serveret.

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere?
Tag fat i Steen 👇🏻

Steen Sulstad Pedersen
Steen Sulstad Pedersen
Udviklingskonsulent

Få idéer og inspiration om kollegamotion i din indbakke