Her på siden finder du alle vores gratis webinarer og inspirationsdage. Der kommer løbende nye til. Du kan fx lære af andre aktive arbejdspladser, blive klogere på Tæl Skridt, lære mere om at lede en aktiv arbejdsplads eller blive klædt på til at skabe en aktiv, gladere og stærkere arbejdsplads.

Hos Dansk Firmaidræt kæmper vi for, at alle skal have et aktivt arbejdsliv. Derfor har du og resten af arbejdspladsen mulighed for at deltage i spændende onlineforedrag i form af webinarer, som gør jer klogere på, hvordan I kan få mere motion og bevægelse i løbet af arbejdsdagen. 

Er du på udkig efter motion på nettet? Så er du kommet til det helt rigtig sted. I 75 år har vi været med til at dyrke sammenholdet ved at bevæge hele Danmark. Du kan derfor med stor sandsynlighed også finde et onlineforedrag, som matcher dine ønsker og behov. Vi opdaterer oversigten løbende – så hold øje: Måske dit næste onlineforedrag om motion venter på dig!

Med et onlineforedrag i form af et webinar får du redskaberne til at skabe en aktiv, gladere og stærkere arbejdsplads. Du vil samtidig få en masse inspiration til, hvordan andre aktive arbejdspladser har skabt idræt for alle med forskellige spændende tiltag. Fælles for alle vores onlineforedrag om motion er, at de er med til at styrke sammenholdet på din arbejdsplads. 

På gratis webinarer får du blandt andet:

  • redskaber til at skabe en aktiv og gladere arbejdsplads
  • grundig gennemgang af, hvad I får med, når I deltager i et onlineforedrag om motion
  • gode råd til at styrke sammenholdet ved at dyrke motion.

Få en sundere arbejdsplads med et onlineforedrag om motion

Vidste du, at mere end dobbelt så mange deltager, når der dyrkes motion i arbejdstiden? Derfor er det vigtigt, at du prioriterer motion og bevægelse i arbejdstiden, hvis du vil sikre en sund arbejdsplads. 

Hos Dansk Firmaidræt vil vi gerne skabe mere lighed i sundhed, og derfor skal alle have bedre muligheder for at dyrke motion i arbejdstiden. Det hele starter med et gratis onlineforedrag om motion. Her deler vi viden om og inspiration til motion i arbejdstiden. Du har også mulighed for at bestille et foredrag om motion og bevægelse i arbejdstiden. Her kommer vi ud på arbejdspladsen og giver enkle råd til, hvordan du og dine kollegaer kommer i gang med bevægelse i arbejdstiden. 

Et onlineforedrag om motion i form af et gratis webinar er for dig, der gerne vil sætte motion i arbejdstiden på dagsordenen. Du kan finde spændende webinarer, der varer fra 30 minutter til 4 timer, så der er god mulighed for at få masser af inspiration til gode bevægelsespauser. 

På et webinar kan du møde alt fra eksempelvis professionelle walkere til ledelsesrådgivere og sunde arbejdspladser, der allerede har taget de gode vaner med bevægelse i arbejdstiden i brug. Vi tør derfor godt garantere, at du får det bedste udgangspunkt til at komme i gang med kollegamotion. 

Find dit foretrukne webinar på listen nedenfor, og tilmeld dig allerede i dag. 

Mere inspiration til firmaidræt og motion i arbejdstiden

Få idéer og inspiration om kollegamotion i din indbakke