Skab bedre trivsel på arbejdspladsen med motion

Sidder du og dine kollegaer stille foran skærmen i mange timer i løbet af en arbejdsdag? Så er I formentlig nok langt fra de eneste. Men husk: Vi er på ingen måder skabt til at sidde ned hele dagen. Når vi sidder meget ned i løbet af dagen, svækker det muskler og led, ligesom det giver risiko for overvægt.

Bare rolig. Det er ikke svært at få motion ind i arbejdstiden. Op med pulsen. Motion og bevægelse på kontoret handler dog om meget mere end at få rørt lårmuskler, knæled og rygstykker. Det handler også om at få trænet smilebåndene. Motion styrker nemlig sammenholdet, så der er god grund til at prioritere motionspausen i form af kollegamotion.

Gør hverdagen nemmere med digital motion

Kollegamotion er for alle. Uanset om du er vant til at dyrke motion i fritiden, eller hvis bare tanken om bevægelse kan give dig sved på panden. Kollegamotion er for jer, der er sammen på kontoret – eller sammen hver for sig på hjemmearbejdspladsen. Ja, du læste rigtigt. Du kan sagtens dyrke motion med dine kollegaer på dit hjemmekontor.  

Hos Dansk Firmaidræt kan du få en digital motionspause, som er en unik mulighed for jer, der ønsker en fleksibel løsning på kollegamotion. En digital motionspause er 15 minutters motion online, hvor vores nærværende instruktører og inspiratorer sender live til jer via et fællesmøde. I bestemmer selv datoen for jeres onlinemotion samt tidspunkt og varighed. Den første træning er naturligvis helt gratis. 

Hvorfor er motion overhovedet vigtigt som en del af arbejdsdagen? Der er mange positive effekter ved at dyrke motion sammen som kollegaer. 41 % oplever eksempelvis overskud i arbejdet, og i det hele taget er motion på kontoret med til at øge produktiviteten, styrke den sociale trivsel samt sænke sygefraværet. Det hele handler om motion og velvære, og her kan en digital motionspause gøre en stor forskel for dig og dine kollegaer. 

Det er nemt at komme i gang med motion online 

Kom ud af starthullerne, når du og dine kollegaer vil i gang med motion på arbejdspladsen. Start med at booke en tid her på siden senest en uge før, at I gerne vil prøve kræfter med en digital motionspause. Herefter bliver du kontaktet af en af vores erfarne instruktører, hvor vi bliver klogere på, hvordan vi bedst sammensætter motionspausen til jeres ønsker og behov. Vil I gerne løfte holdånden med motion? Vil I gerne sætte fokus på at undgå gener med nakke, skuldre og ryg? Vil I gerne have noget med mere leg, puls og power? Det tager vi en snak om. Mulighederne er mange, og det er stort set kun fantasien, der sætter grænsen for motion i arbejdstiden hos jer.

Du og dine kollegaer har mulighed for at dyrke motion online via platforme som Teams, Zoom, Skype og Messenger. I står selv for at indkalde kollegerne til digital kollegamotion, hvor du også skal indkalde jeres digitale instruktør. 

Er I klar til at skabe en aktiv arbejdsplads og styrke sammenholdet med en digital motionspause? Tilmeld jer jeres første motion online allerede i dag.

Sådan griber du det an
  • Udfyld formularen herunder. Du modtager en mail med en bekræftelse.
  • Du skal booke minimum en uge i forvejen.
  • Du indkalder – på det aftalte tidspunkt – dine kolleger og instruktøren til digital kollegamotion via den valgte platform.
  • Sammen og via skærmen dyrker vi sammenholdet og får et aktivt afbræk i arbejdsdagen.
Skriv den dato, hvor I ønsker at gennemføre motionspausen.
Skriv navnet på din arbejdsplads og evt. afdeling.
Skriv postnummer på din arbejdsplads
Tak for din booking af en digital motionspause!
Du hører fra os inden for tre hverdage, hvor vi sammen får styr på de nærmere detaljer og bekræftet det endelige tidspunkt.

Vi glæder os rigtig meget til at aktivere dig og dine kollegaer til sjov kollegamotion. Vi garanterer det bliver en online pause fyldt med smil, bevægelse og godt humør.

Bedste hilsner
Kollegamotionsafdelingen
Kasper Kristensen
kk@firmaidraet.dk
Tak for din booking af en digital motionspause!
Du hører fra os inden for tre hverdage, hvor vi sammen får styr på de nærmere detaljer og bekræftet det endelige tidspunkt.

Vi glæder os rigtig meget til at aktivere dig og dine kollegaer til sjov kollegamotion. Vi garanterer det bliver en online pause fyldt med smil, bevægelse og godt humør.

Bedste hilsner
Kollegamotionsafdelingen
Kasper Kristensen
kk@firmaidraet.dk

Spørgsmål til den digitale motionspause?

Tag fat i Kasper!

Kasper Kristensen
Kasper Kristensen
Udviklingskonsulent
"Vi taler meget og længe om, HVORFOR vi skal bevæge os i løbet af en arbejdsdag. Men lad os nu droppe HVORFOR – vi ved det jo godt! Mine kolleger og jeg hjælper dig og dine kolleger i gang – sammen får vi det til at ske. Vi sætter jer i gang, og vi viser jer HVORDAN. Jeg er sikker på, I vil opleve, at I efter en omgang kollegamotion har mere energi end før. Vi ses online."
Kasper Kristensen
Digital instruktør hos Dansk Firmaidræt

Få idéer og inspiration om kollegamotion i din indbakke

Hvad er kollegamotion?

Kollegamotion er den samlende og inkluderende aktive pause på arbejdet, hvor vi dyrker motion og styrker sammenholdet, sindet og smilene sammen med vores kolleger på tværs af fag, jobfunktioner, afdelinger og fysisk formåen.

Hvorfor skal vi dyrke kollegamotion?

Kollegamotion giver ganske enkelt god energi mellem kolleger. Vi rykker tættere sammen og får styrket vores indbyrdes relationer, da vi er fælles om noget aktivt, sjovt og meningsfuldt.

Erfaringer og studier viser, at vi får lettere ved at tale sammen og bliver mere tilfredse medarbejdere med bedre trivsel, når vi dyrker kollegamotion sammen.

Effekterne af kollegamotion er ikke til at tage fejl af. Tjek dem lige her: EFFEKTERNE AF KOLLEGAMOTION.

Mere inspiration til firmaidræt og motion i arbejdstiden

Få idéer og inspiration om kollegamotion i din indbakke