Regelsæt: Kollegapadel 2023

I Kollegapadel spiller vi generelt efter gældende padelregler fra Dansk Padel Forbund. Se mere her.

Derudover er der en række regler, der gælder specifikt for Kollegapadel. De padelregler finder du her på siden.

Hvad er en MatchMotor? 
MatchMotor er stedet, hvor du og dine kollegaer kan spille så mange gode padelkampe som muligt. Vi vægter jævnbyrdighed, godt kollegaskab og gode kampe – højere end resultatet. MatchMotor er stedet, hvor I kan spille en god padelkamp mod andre arbejdspladser i lokalområdet, og drikke en øl eller vand efter kampen.  

 

Generelt: 
MatchMotor fungerer som en kampliste. Ved tilmelding afgiver I jeres padelniveau ud fra vores niveaubeskrivelse. I angiver ligeledes om I er et herre-, dame- eller mixhold. Der oprettes dog ikke særskilte rækker, og angivelsen er alene til for, at I kan se hvem I kan spille mod.

Det er vigtigt, at I er realistiske i jeres vurdering af jeres niveau, så I bliver puljeinddelt geografisk med andre på samme niveau. Husk dog, at et mixhold med niveau 2,5 sagtens kan spille en god kamp med et herrehold på 1,5 og så fremdeles.

Hvem kan deltage?

 • Turneringen henvender sig til kolleger, så man skal have en arbejdsmæssig relation for at spille med i turneringen. 
 • Holdnavnet skal være navnet på jeres arbejdsplads. I tilfælde af flere hold fra samme arbejdsplads angives dette med tal eller afdeling.  

Kampe 

 • I Matchmotoren kan du se hvilke hold, som ifølge angivelsen er jævnbyrdige med jer. I kan se alle resultater i jeres MatchMotor (Stævneplanner), og I kan på denne baggrund udfordre de hold, I vurderer som jævnbyrdige.  
 • I behøver IKKE at spille mod alle hold i MatchMotorén, men vi håber I vil spille så mange kampe som muligt. Møder I et hold, hvor det hele ”bare spiller” – duellerne er gode, I skiftes til at vinde partier og begge hold skal være på tæerne for at vinde pointene – så spil gerne mod hinanden flere gange.
  Vi lægger automatisk 2 kampe mellem hvert hold ind i systemet, men dette er blot vejledende.  
 • I indberetter resultaterne på det link, I er blevet tilsendt i velkomstmailen. Dette er vigtigt ift. padelniveau, hvis I vinder over de andre hold, som har angivet samme niveau ved tilmelding, så skal I måske udfordre hold på et højere niveau.  

Kampform 

 • Der spilles som udgangspunkt bedst af 3 sæt MED golden point ved 40/40. 
 • Ved stillingen 6-6 i første og andet sæt spilles tie break først til 7, og 3. sæt spilles som en matchtiebreak til 10 point (andre matchformer må aftales med samtykke fra begge hold).  
 • Der afsættes som minimum 1,5 time. Pr. kamp Udgiften til baneleje deles 50/50. 
   

Generelle betingelser 

 • Alle resultater meldes ind på Stævneplanner. I tilfælde af eventuelle uoverensstemmelser, er det de turneringsansvarlige, der træffer afgørelser. 
 • Man kan tilmelde op til 3 kolleger på hvert hold. Man må ikke skifte ud under en igangværende kamp.  

Fair play 

 • Det forventes, at I udviser fair play. Ved tvivls skøn spilles pointet om. Afvikl kampene i en god tone. 
 • Det servende par melder scoren højt og klart inden hver point, og kuglerne på scoretavlen sættes efter hvert parti. I kampens hede kan man jo glemme stillingen.  

Åbne jyske, fynske og sjællandske Mesterskaber i Kollegapadel
I efteråret 2023 afholdes der åbne mesterskaber i Kollegapadel – her kan alle deltagere i Kollegapadel tilmelde sig. Her spilles en mere klassisk turneringsform med indledende puljespil og afsluttende placeringskampe. Alle hold er garanteret 3 kampe.   

Tilmelding til disse stævner kræver særskilt tilmelding og betaling – pris: 299 kr.  

Læs alt om de åbne mesterskaber her.

Klaus Almind
Klaus Almind
Udviklingskonsulent