Har du hang til benzin i blodet, og er der en racerkører gemt i dig? Så spring ud som racerkører, og giv den gas til gokart Firmaidræt Open sammen med en god kollega eller ven på Roskilde Racing Center.

Tag med til Firmaidræt Open. Et gokart-stævne for dig, uanset om du er mester- eller begynder, og uanset om du deltager med en makker fra din forening, din arbejdsplads eller med venner.

Turneringsform:
Der køres LeMans for 2-mandshold, som kører 2 x 60 minutter med start i to heats, og de bedste hold går videre til finalen.

LeMans-løbet afvikles på Roskilde Racing Centers 1250 meter lange bane, hvor det er officials fra banen, som står for løbskafviklingen samt udlevering af kørerudstyr og orientering om reglerne for motorsporten. Hertil kommer banekontrol via officials fra KFS

Oplysninger over Roskilde Racing Centers baneanlæg findes på https://roskilderacingcenter.dk/

Præmier:
Der vil være præmier til nummer 1, 2 og 3.

Socialt samvær / Forplejning:
Arrangøren København Firma Sport har sørget for grillbuffet til præmieoverrækkelse, så der er god tid til at dyrke fællesskabet efter racerløbet – og til at udveksle oplevelser fra banen, hvem kom bedst gennem sving 8., mm. Grillebuffet er inkl. i prisen. Drikkevare kan købes i restaurant Sallies.

Tilmelding Se tilmeldte
 • Dato

  Søndag den 4. juni 2023 kl. 10.00

 • Tilmeldingsfrist 12. maj 2023 23:59
 • Sted

  Roskilde Racing Center, Abildgårdsvej 3, 4000 Roskilde

 • Pris

  Kr. 1.250,- (1.000,-) pr. 2 mands hold, inkl. grillbuffet under præmieoverrækkelsen.

  Tilmeld dig senest den 3. marts, og spar min. 20 % med Early Bird-prisen i parentesen.

En del af et stort firmaidrætsfællesskab

Stævnet er en del af Firmaidræt Open – et åbent event, der i 2023 byder på en lang række idrætsstævner i hele landet, hvor lokale firmaidrætsforeninger byder dig, dine kolleger og firmaidrætsvenner velkommen. Find alle lokale events på www.firmaidraetopen.dk.

I 2024 samler vi idrætsfesten og åbner dørene til ét samlet Firmaidræt Open; Én firmaidrætsweekend i én by, der byder på en lang række idrætter – og et brag af en 3. halvleg, når vi på tværs af idrætter mødes til aftenfest med god mad, festlig musik og tårnhøj stemning.

Har du spørgsmål til tilmeldingen? Så kontakt Kathrine; hun ser frem til at hjælpe dig godt videre.

Kathrine Duus Christensen
Kathrine Duus Christensen
Administrativ medarbejder

Få nyt om Firmaidræt Open direkte i din indbakke