Dyrk sammenholdet til Firmaidræt Open

Tak for en fantastisk Firmaidræt Open-oplevelse den 7.-9. juni 2024 i Roskilde
Årets Firmaidræt Open blev en fantastisk weekend med deltagere fra hele landet, højt humør – og stærkt sammenhold.  

Se resultater og mærk stemningen 

(Gen)oplev den gode stemning til weekenden, der var spækket med fællesskab, på Firmaidræt Opens Facebook-side, og hop ind og bliv en del af det digitale fællesskab sammen med os. 

Du kan se resultaterne fra weekenden via knappen "Resultater og spilleplaner" i den orange boks her på siden.

Vi ses til meget mere Firmaidræt Open i 2025

Vi kan slet ikke få armene ned efter en fantastisk weekend. Så vi gør naturligvis det hele igen næste år. Noget bliver, som du kender det fra i år – og noget bliver nyt.

👉🏻 Du kan dyrke din yndlingsidræt igen 
Alle idrætterne fra årets program kan du dyrke igen i 2025. Og måske kommer der endda flere nye idrætter på programmet.

👉🏻 Vi spreder idrætsfesten flere steder i landet
2023 byder på flere værtsbyer fordelt over hele landet., hvor lokale firmaidrætsforeninger byder velkommen. Vi kan endnu ikke løfte sløret for, hvilke idrætter der bliver holdt i hvilke værtsbyer. Hold dig opdateret på siden her og på Facebook.

Faktisk bliver det sådan fremover. I ulige år inviterer vi til en række idrætsstævner landet over, og i de lige år mødes vi til ét stort Firmaidræt Open.

👉🏻 Vi dyrker idrætsfesten igen i maj/juni
Næste års Firmaidræt Open-stævner bliver afholdt i weekenderne den 23.-25. maj 2025 og den 30.-1. juni 2025.

Resultater og spilleplaner Se tilmeldte
 • Dato 7. - 9. juni 2024
 • Tilmeldingsfrist Der er lukket for tilmeldinger
 • Sted Roskilde Kongres- og Idrætscenter, Møllehusvej 15, 4000 Roskilde
 • Spar 20 %

  Tilmeld dig senest den 19. marts 2024 og spar 20 % på din aktivitetsdeltagelse.

Find din Firmaidræt Open-aktivitet

 • Badminton (8. juni 2024)
  Badminton (8. juni 2024)
  Grib din ketcher, slå til fjerbolden – og kast dig ud i en kollegial dyst i en hyggelig double-turnering i herre-, dame- og mix-rækken som begyndere/let øvede eller rutinerede/gode.
  Badminton (8. juni 2024)
 • Billard (8. og 9. juni 2024)
  Billard (8. og 9. juni 2024)
  Har du en rolig hånd og et nøjagtigt øjemål? Så meld dig på banen til vores hyggelige billard-turnering. Vi afholder en individuelturnering i en ramme, der sikrer jævnbyrdighed, spilletid og spænding – kampe der bliver mere og mere intense, som weekenden går.
  Billard (8. og 9. juni 2024)
 • Bowling (8. juni 2024)
  Bowling (8. juni 2024)
  Er du vild med at tage kegler på bowlingbanen? Så tag med til denne hyggelige parturnering (2-mandshold) i bowling.
  Bowling (8. juni 2024)
 • Dart (8. juni 2024)
  Dart (8. juni 2024)
  Har du et koncentreret sind? Rammer du ofte Bulls Eye? Eller vil du gerne prøve kræfter med dart? Så tag med til vores dartstævne til Firmaidræt Open.
  Dart (8. juni 2024)
 • Fodbold (8. juni 2024)
  Fodbold (8. juni 2024)
  riblinger, imponerende detaljer, flotte mål – og highfives, selv hvis bolden ikke bliver sparket helt i kassen. Alt det vil du opleve til Firmaidræt Opens fodboldstævne.
  Fodbold (8. juni 2024)
 • Gokart (9. juni 2024)
  Gokart (9. juni 2024)
  Har du benzin i blodet? Så spring ud som racerkører, og giv den gas til gokart Firmaidræt Open sammen med en god kollega eller ven på Roskilde Racing Center.
  Gokart (9. juni 2024)
 • Golf (8. og 9. juni 2024)
  Golf (8. og 9. juni 2024)
  Tag med til et hyggeligt golfstævne på Greve Golfklub
  Golf (8. og 9. juni 2024)
 • Håndbold (8. juni 2024)
  Håndbold (8. juni 2024)
  Tag med til et sjovt håndbold-stævne – og giv den gas sammen med dine kolleger til intense kampe med super god stemning.
  Håndbold (8. juni 2024)
 • Padel (8. juni 2024)
  Padel (8. juni 2024)
  Giv den fuld gas på padelbanen – og tag dine padelspillende kolleger og venner med til et hyggeligt padelstævne med plads til alle.
  Padel (8. juni 2024)
 • Petanque (7.-9. juni 2024)
  Petanque (7.-9. juni 2024)
  Kast grisen, indstil dit indre sigtekorn, og tag med til landets hyggeligste petanque-stævne til Firmaidræt Open, hvor vi spiller i et aflukket område på grusbanerne ved Darup Idrætsanlæg.
  Petanque (7.-9. juni 2024)

Har du spørgsmål til tilmeldingen? Så kontakt endelig Kathrine. Hun er klar til at hjælpe dig.

Kathrine Duus Christensen
Kathrine Duus Christensen
Administrativ medarbejder

Har du spørgsmål til Firmaidræt Open generelt? Så kontakt endelig stævneleder, Brian, der er klar til at svare på dine spørgsmål.

Brian York
Brian York
Udviklingskonsulent

Vil du have nyt om firmaidrætsfesten direkte i din indbakke?

Styrk sammenholdet til Firmaidræt Open

Nu har du og dine kollegaer chancen for en ægte ryste-sammen-dag (eller flere) fyldt med teambuilding og turneringer inden for 11 forskellige sportsgrene, når Dansk Firmaidræt inviterer virksomheder fra hele landet til Firmaidræt Open; et åbent idrætsstævne for alle slags arbejdspladser.

Tilmeld din arbejdsplads en af de sjove udendørs- eller indendørsturneringer, gå efter guldet i firmagolf, og nyd en eller flere dage i selskab med dine kollegaer på en sjov og anderledes måde. Det er ikke bare en god måde at få ekstra motion på, men kan også være et vigtigt led i at skabe bedre trivsel på arbejdspladsen.
Læs mere

Dyrk fællesskabet og øg trivslen gennem firmasport

Det er bevist igen og igen, at gode sociale relationer på arbejdspladsen skaber bedre trivsel. Det betyder ikke, at du skal hænge ud med dine kollegaer hver dag efter arbejde eller invitere dem til din fødselsdag. Men det at kende sine kollegaer giver et bedre fundament for et godt samarbejde og et godt miljø på arbejdspladsen.

Sport bringer vi mennesker sammen helt fra barnsben, når vi starter til håndbold, badminton, basket, volley eller floorball i den lokale sportsklub. Det at kæmpe sammen som et hold, uanset om det er på sportsbanen eller kontoret, kræver godt samarbejde, konstruktiv dialog, en holdbar strategi, en velovervejet rollefordeling og viden om hinandens styrker og svagheder.

Firmasport, hvad end det er indendørs fodboldstævne, badmintonturnering, firmabold eller en hel weekend til Firmaidræt Open, er altså ikke bare godt for sundheden, det er også godt for sammenholdet på arbejdspladsen. Og så kan det aldrig skade med lidt ekstra motion.

Slå jer løs til bl.a. golfturnering og firmafodbold

Til Firmaidræt Open kan du styrke sammenholdet med dine kollegaer gennem sjove og underholdende sportsaktiviteter fordelt over en eller flere dage – præcis som du kender det fra sportsstævner i de lokale sportsklubber. Du har måske selv været til fodboldstævne, håndboldstævne eller idrætsstævne som barn eller ung og oplevet fællesskabet, måske har du selv børn, der går i en lokal sportsforening. Det er en kæmpe gave socialt og sundhedsmæssigt, men giver også en masse gode erfaringer omkring sammenhold, holdånd og fairplay.

Til Firmaidræt Open er der discipliner for alle, både den slags aktiviteter, der giver høj puls og sved på panden, og dem, der kræver dyb koncentration og en rolig hånd. I kan f.eks. tilmelde jer den populære golfturnering eller slå jer løs til en omgang firmafodbold i den store fodboldturnering. Derudover kan I tilmelde jer aktiviteter som:

 • Dartturnering
 • Firmahåndbold
 • Firmabowling
 • Padel
 • Bike-event

Garvet eller grøn – alle kan være med i Firmaidræt Open-stævnerne

Måske sidder du og er bekymret for, om I mon er gode nok til at stille hold i en af de mange turneringer. Lad os slå det fast med det samme: Du behøver hverken være elitesportsudøver, professionel eller have 15 års fodbolderfaring for at deltage i Firmaidræt Open. Vi vægter fællesskabet højt, og i fællesskabet er der plads til alle, både de garvede og de grønne. Men vi blander os selvfølgelig ikke i, hvordan I sammensætter holdene. Vi ved nemlig også godt, at der sidder nogle derude, der bare ikke kan tåle at tabe ;-)

(Gen)oplev den gode stemning til Firmaidræt Open-weekenden

Når alle stævner er afholdt, samler vi alle, der kan og vil, til et brag af en weekend fyldt med endnu flere stævner og turneringer i fodbold, håndbold, badminton, padel, bowling og alle de andre sjove sportsgrene, I måske, måske ikke, allerede har deltaget i hen over foråret og sommeren. Her vrider vi det sidste ud af de mange ugers sjove konkurrencer og sociale højdepunkter, når Firmaidræt Open kulminerer i den helt store Firmaidræt Open-weekend.

Og så må vi ikke glemme det sociale højdepunkt; den store Firmaidræt Open-lørdagsfest, der både byder på dinner, DJ og dansegulv – og forhåbentlig en masse fede oplevelser med kollegaer fra nær og fjern.

Kom med til Danmarks fedeste idrætsstævne for virksomheder

Firmaidræt Open er ikke bare et idrætsstævne, der skal få folk op fra kontorstolene og ud at dyrke noget motion. Det handler om fællesskab, sammenhold og om at vise, at små initiativer kan gøre en stor forskel. Og vi hylder jer, uanset om I bare har lyst til at opstille et hold i en enkelt golfturnering, eller om I går all in og samler alle på arbejdspladsen til flere forskellige stævner.

På vores Facebook-side kan I finde information om kommende stævner og se stemningsbilleder fra tidligere år. Vi synes faktisk, de taler for sig selv.

Vi glæder os til at se jer til Firmaidræt Open – Danmarks fedeste idrætsstævne for virksomheder.