Firmaidræt Open 2020 er desværre aflyst pga. corona-situationen

På grund af corona-situationen ved vi desværre ikke, hvornår vi kan vende tilbage til vores normale hverdag igen – og hvornår vi igen kan dyrke sammenholdet ved at mødes fysisk til sjove motionsevents med – i Firmaidræt Opens tilfælde – over tusind aktive deltagere.

Derfor må vi desværre – med et tungt firmaidrætshjerte – meddele, at vi aflyser Firmaidræt Open i Aarhus den 12.-14. juni 2020.

Lige nu kan vi bedst dyrke sammenholdet og passe på hinanden ved ikke at mødes om de aktiviteter og events, som vi ellers brænder for. Og beklager meget, at vi derfor er nødsaget til at aflyse årets hyggeligste firmaidrætsfest.

Hvis du er tilmeldt Firmaidræt Open 2020, modtager du (eller den, der har tilmeldt dig) alle praktiske informationer direkte på mail.

Sæt kryds i din kalender i 2021
Heldigvis kigger vi nemlig allerede frem mod lysere tider. Vi vender nemlig stærkt tilbage med Firmaidræt Open næste år, og du kan allerede nu sætte et stort kryds i kalenderen den 28.-30. maj 2021.

Her inviterer vi nemlig til kæmpe idrætsfest, når vi holder Firmaidræt Open i Aarhus igen 🤩
Vi glæder os helt vildt – og vi håber meget på at se dig og dine kolleger og venner næste år.

Se tilmeldte
  • Dato 12. - 14. juni 2020
  • Tilmeldingsfrist Der er lukket for tilmeldinger
  • Sted Århus Firma Sport, Paludan-Müllers Vej 110, 8200 Aarhus N

Vær aktiv med firmaidrætten, indtil vi skal dyrke sammenholdet til Firmaidræt Open igen 👇

Nete Lindholm
Nete Lindholm
Sekretær
Brian York
Brian York
Udviklingskonsulent

Få Firmaidræt Open-nyt i din indbakke

Det siger deltagerne om Firmaidræt Open 👇

"Tag dit fodboldhold med til Århus. Perfekt kombination af fodbold og samvær!"
Bertel
Sydens Feriehuse
"Det var en rigtig god oplevelse igen i år, så jeg kommer helt sikkert igen næste år!"
Lissi Hvenegaard
"Jeg kan kun anbefale alle at deltage i Firmaidræt Open. Det giver nogle fantastiske oplevelser. God stemning, gode sportsoplevelser og en velarrangeret aftenfest, der er værd at tilmelde sig for."
Dorthe
"Lørdagens danseevent med Marianne Eihilt var SUPER sjovt med god energi, og vi havde en FEST til den gode musik og fede moves. Vi var godt svedige efter de 2 timer og er helt klart med igen næste år, her efter vores debut i år :0) Vi ses i 2020 :0)"
Anette
"Rigtig hyggelig weekend med glade kollegaer. Klart at anbefale til firmaer, som kan lide at være sociale og grine sammen. Det er ikke nødvendigt at kunne dyrke en sport på højt niveau. Det er det sociale, der tæller. Festen var som altid en kæmpe fornøjelse at deltage i."
Malene
"Det var vores første gang, og det var et virkeligt fint arrangement. Det er generelt meget hyggeligt at spille petanque, men den sniksnak, der er mellem spillere både med og mod, er det, der gør spillet endnu hyggeligere. Det er et arrangement, der er skrevet i kalenderen til næste år, så vi ses Århus i 2020."
Anne og Nikolaj
"Det har været et fantastisk og helt igennem godt tilrettelagt stævne, som var både en hyggelig og sjov oplevelse. Vi kommer helt sikkert tilbage næste år og vi glæder os allerede. Mange tak for en helt fantastisk weekend."
Vinnie Øllgaard
"Jeg glæder mig hvert år til at deltage i Firmaidræt Open, da der virkeligt styr på aktiviteterne i petanque, som jeg deltager i, og der er et godt kammeratskab blandt deltagerne."
Peder Jørgensen