Dyrk sammenholdet til Firmaidræt Open

Boost dit humør, send din puls i vejret – og gør det sammen med dine kolleger til Firmaidræt Open. Et åbent idrætsstævne med aktiviteter for alle. Både dig, der er vild med fart over feltet og sved på panden – og dig, der dyrker idræt med et koncentreret sind og en rolig hånd. Uanset hvad, så rejser du og kollegerne hjem med rygsækken propfyldt med gode minder, der styrker sammenholdet på jeres arbejdsplads.

Aktiviteter for alle – i hele landet

10 lokale firmaidrætsforeninger byder velkommen som arrangører i samarbejde med Dansk Firmaidræt
12 idrætter kan du og dine kolleger og venner dyrke
15 stævner over hele landet

Saml alle medarbejdere til ét stævne – eller grib chancen for at hive titlen som Firmaidræt Open-mestre hjem i en række idrætter ved at deltage i flere stævner.

Find dit Firmaidræt Open-stævne på siden her, og sæt et stort kryds i kalenderen 🤩

Få hele oplevelsen med
Til Firmaidræt Open har vi naturligvis fuldt fokus på idrætterne – og bestemt også på sammenholdet. Det sociale samvær er ét af stævnernes højdepunkter, så alle arrangørforeninger har lagt sig i selen for at skabe hyggelige rammer med fællesskab i højsædet.

Læs mere
Nogle stævner lægger ud med en fælles morgenmad – og til andre stævner mødes deltagerne efter aktiviteten og tanker energidepoterne op med god mad. Vi garanterer en hyggelig dag – uanset hvilke stævner du og dine kolleger deltager i.

Varm op med os på Facebook
Mens du glæder dig til igen at dyrke sammenholdet til Firmaidræt Open, kan du varme op sammen med os Firmaidræt Opens Facebook-side.
Så hop ind, og bliv en del af det digitale fællesskab sammen med os.  

Find dit Firmaidræt Open-stævne

 • Dart i Nyborg (20. maj 2023)
  Dart i Nyborg (20. maj 2023)
  Har du et koncentreret sind? Rammer du ofte Bulls Eye? Er du vild med dart? Så tag med til vores dartstævne til Firmaidræt Open
  Dart i Nyborg (20. maj 2023)
 • Indoor Bike i Nyborg (20. maj 2023)
  Indoor Bike i Nyborg (20. maj 2023)
  Tag med til 4 timers intens og sjov træning sammen med en masse andre ”bikere” og 4 dygtige instruktører.
  Indoor Bike i Nyborg (20. maj 2023)
 • Padel i Køge (20. maj 2023)
  Padel i Køge (20. maj 2023)
  Giv den fuld gas til padelbanen – og deltag i en hyggelig doubleturnering med plads til alle.
  Padel i Køge (20. maj 2023)
 • Billard i Viborg (20.-21. maj 2023)
  Billard i Viborg (20.-21. maj 2023)
  Har du en rolig hånd og et præcist øjemål? Så tag din kø og din billard-buddy med til det grønne bord, og spil billard til vores handicap-turnering.
  Billard i Viborg (20.-21. maj 2023)
 • Bowling i Viborg (20.-21. maj 2023)
  Bowling i Viborg (20.-21. maj 2023)
  Tag kegler på bowlingbanen – uanset om du er en bowlinghaj eller hyggespiller. Stil op til vores hyggelige, individuelle turnering.
  Bowling i Viborg (20.-21. maj 2023)
 • Petanque i Ebeltoft (2.-4. juni 2023)
  Petanque i Ebeltoft (2.-4. juni 2023)
  Kast grisen, indstil dit indre sigtekorn, og tag med til et hyggeligt 3-dages petanque-stævne til Firmaidræt Open. Stævnet er åbent for alle, så tag dine venner, kolleger og familie med.
  Petanque i Ebeltoft (2.-4. juni 2023)
 • Badminton i Rødovre (3. juni 2023)
  Badminton i Rødovre (3. juni 2023)
  Nyder du at slå til fjerbolden? Så grib din ketcher, og spil med i en kollegial dyst. Vi afholder en doubleturnering i en hyggelig ramme, der både tager højde for jævnbyrdighed, spilletid og spænding.
  Badminton i Rødovre (3. juni 2023)
 • Badminton i Ringkøbing (3. juni 2023)
  Badminton i Ringkøbing (3. juni 2023)
  Tag med til et hyggeligt badmintonstævne med fokus på samspil, samvær og sammenhold – og garanti for sved på panden og smil på læben.
  Badminton i Ringkøbing (3. juni 2023)
 • Bowling i Vordingborg (3. juni 2023)
  Bowling i Vordingborg (3. juni 2023)
  Er du vild med at tage kegler på bowlingbanen? Og har du lyst til at bruge et par hyggelige timer i bowlingens tegn sammen med andre passionerede bowlingspillere?
  Bowling i Vordingborg (3. juni 2023)
 • Fodbold i Rødovre (3. juni 2023)
  Fodbold i Rødovre (3. juni 2023)
  Driblinger, flotte mål, highfives – og jubeldans. Alt det – og mere til – oplever du på det grønne græs til fodboldstævnet til Firmaidræt Open, hvor alle er velkomne.
  Fodbold i Rødovre (3. juni 2023)
 • Golf i Holbæk (3. juni 2023)
  Golf i Holbæk (3. juni 2023)
  Kom med til et hyggeligt golfstævne på Midtsjællands Golfklub. Et golf- og idrætsstævne for dig, uanset om du er mester- eller hyggespiller.
  Golf i Holbæk (3. juni 2023)
 • Håndbold i Rødovre (3. juni 2023)
  Håndbold i Rødovre (3. juni 2023)
  Giv den fuld skrue på håndboldbanen til Firmaidræt Open – idrætsstævnet med garanti for sjove aktiviteter og stærkt sammenhold. Dyrk de intense kampe og den gode stemning – og tag dine håndboldglade kolleger og venner med.
  Håndbold i Rødovre (3. juni 2023)
 • Skydning i Allingåbro (3. juni 2023)
  Skydning i Allingåbro (3. juni 2023)
  Indstil sigtekornet – og tag med til skydestævnet til Firmaidræt Open; et skydestævne for dig, uanset om du er mesterskytte eller om du blot skyder for hyggens og samværets skyld. Tag gerne skytter fra din forening, din arbejdsplads eller venner med.
  Skydning i Allingåbro (3. juni 2023)
 • Gokart i Roskilde (4. juni 2023)
  Gokart i Roskilde (4. juni 2023)
  Har du hang til benzin i blodet? Så spring ud som racerkører, og giv den gas sammen med dine kolleger på Roskilde Racing Center – alle kan køre med.
  Gokart i Roskilde (4. juni 2023)
 • Petanque i Slagelse (4. juni 2023)
  Petanque i Slagelse (4. juni 2023)
  Kast grisen, indstil sigtekornet – og tag med til et hyggeligt éndags petanquestævne i Slagelse.
  Petanque i Slagelse (4. juni 2023)

Det siger deltagerne om Firmaidræt Open 👇

"Tag dit fodboldhold med til Århus. Perfekt kombination af fodbold og samvær!"
Bertel
Sydens Feriehuse
"Det var en rigtig god oplevelse igen i år, så jeg kommer helt sikkert igen næste år!"
Lissi Hvenegaard
"Jeg kan kun anbefale alle at deltage i Firmaidræt Open. Det giver nogle fantastiske oplevelser. God stemning, gode sportsoplevelser og en velarrangeret aftenfest, der er værd at tilmelde sig for."
Dorthe
"Lørdagens danseevent med Marianne Eihilt var SUPER sjovt med god energi, og vi havde en FEST til den gode musik og fede moves. Vi var godt svedige efter de 2 timer og er helt klart med igen næste år, her efter vores debut i år :0)"
Anette
"Rigtig hyggelig weekend med glade kollegaer. Klart at anbefale til firmaer, som kan lide at være sociale og grine sammen. Det er ikke nødvendigt at kunne dyrke en sport på højt niveau. Det er det sociale, der tæller. Festen var som altid en kæmpe fornøjelse at deltage i."
Malene
"Det var vores første gang, og det var et virkeligt fint arrangement. Det er generelt meget hyggeligt at spille petanque, men den sniksnak, der er mellem spillere både med og mod, er det, der gør spillet endnu hyggeligere. Det er et arrangement, der er skrevet i kalenderen til næste år, så vi ses Århus i næste år."
Anne og Nikolaj
"Det har været et fantastisk og helt igennem godt tilrettelagt stævne, som var både en hyggelig og sjov oplevelse. Vi kommer helt sikkert tilbage næste år og vi glæder os allerede. Mange tak for en helt fantastisk weekend."
Vinnie Øllgaard
"Jeg glæder mig hvert år til at deltage i Firmaidræt Open, da der virkeligt styr på aktiviteterne i petanque, som jeg deltager i, og der er et godt kammeratskab blandt deltagerne."
Peder Jørgensen

Har du spørgsmål til tilmeldingen? Så kontakt endelig Kathrine. Hun er klar til at hjælpe dig.

Kathrine Duus Christensen
Kathrine Duus Christensen
Administrativ medarbejder

Har du spørgsmål til Firmaidræt Open generelt? Så kontakt endelig stævneleder, Brian, der er klar til at svare på dine spørgsmål.

Brian York
Brian York
Udviklingskonsulent

Vil du have nyt om firmaidrætsfesten direkte i din indbakke?