Wauw! Hele 1.145 idrætsfestede i Aarhus i 2019. Skal du også med i 2020?

Tag med til Firmaidræt Open den 12.-14. juni 2020 i Aarhus.

Brug en – eller flere – dage med os en weekend i juni. Så giver vi dig uforglemmelige minder, en overflod af hyggelige aktiviteter – og et brag af en fest. Tag med til Firmaidræt Open i Aarhus – og bliv rigere på oplevelser – både på og udenfor banen. Og del den unikke idrætsweekend med dine kolleger, venner og familie til stævnet, hvor voksne fra hele landet hvert år mødes og idrætsfester. Og stævnet, hvor alle (over 15 år) kan være med.

Spar 20 % med vores Early Bird-rabat!
Vælg mellem en bred vifte af idrætter. Både dem, der sender din puls i vejret og giver dig sved på panden, og dem, der tester din koncentration og dit skarpe fokus. Deltag i den aktivitet, du har dyrket i mange år, eller prøv noget helt nyt. Uanset, så rejser du hjem med rygsækken propfyldt med gode minder – og et humør, der får selv Ole Henriksen til at blive misundelig. Og tilmelder du dig senest den 1. marts, sparer du hele 20 % på din aktivitetsdeltagelse.

Er det noget for dig? Så tag dine kolleger og venner under armen, og oplev glæden og sammenholdet ved idrætsstævner igen. Præcis som da du var barn. Og gå ikke glip af vores aftenfest, hvor det sociale samvær og sammenholdet rammer nye højder.

Den store aftenfest – og den hyggelige nabofest
Lørdag aften kan du se frem til at mødes med de andre stævnedeltagere på tværs af alle idrætter til et brag af en aftenfest til ”Den store aftenfest”. Her sætter DJ’en og livebandet lyd på festen, og der er garanti for lækker mad og gang i dansegulvet.

Er du til lidt mere afdæmpet musik? Så tilmeld dig ”Nabofesten”. Prisen og menuen er den samme som til ”Den store aftenfest”, men vi har skruet lidt ned for lydniveauet og op for hyggen.

Læs mere om aftenfesten her >>
Læs mere

Overnatning
Når du har været idrætsaktiv hele dagen – og festet hele natten – og du brug for et sted til at hvile stængerne og få tanket lidt energi.

Vi tilbyder flere muligheder for overnatning – lige fra overnatning på skoler, campingplads og hotel – alt sammen til skarpe priser.

Læs mere om dine overnatningsmuligheder her >>

Tilmelding Se tilmeldte
 • Dato 12. - 14. juni 2020
 • Tilmeldingsfrist 10. maj 2020 23:59
 • Sted Århus Firma Sport, Paludan-Müllers Vej 110, 8200 Aarhus N

Find din aktivitet, læs alt om den – og tilmeld dig 👇

 • Badminton
  Badminton
  Grib din ketsjer, og slå til fjerbolden i en dyst over nettet – uanset om du svinger ketsjeren mest for hyggens skyld – eller for at vinde.
  Badminton
 • Beachvolley
  Beachvolley
  Er du vild med svedige smash over nettet? Så spil beachvolley til Firmaidræt Open.
  Beachvolley
 • Billard
  Billard
  Tag din billard-buddy med til det grønne bord, og spil billard til vores handicap- turnering.
  Billard
 • Dans med Marianne Eihilt
  Dans med Marianne Eihilt
  Sving hofterne, og dans dig igennem 3 årtier til dansefest med Marianne Eihilt (kendt fra Vild med dans på TV2).
  Dans med Marianne Eihilt
 • Dart
  Dart
  Har du et koncentreret sind? Rammer du ofte Bulls Eye? Er du vild med dart? Så tag med til dartstævnet.
  Dart
 • Fodbold
  Fodbold
  Driblinger, flotte mål, highfives – og jubeldans. Alt det – og mere til – oplever du på det grønne græs til fodboldstævnet.
  Fodbold
 • Fodtennnis
  Fodtennnis
  Spil fodbold – over et net – til vores hyggelige fodtennis-turnering.
  Fodtennnis
 • Golf
  Golf
  Kom og spil golf på Markusminde Golf Club – uanset om du har DGU-kort, eller om du spiller for sjov.
  Golf
 • Håndbold
  Håndbold
  Giv den fuld skrue – og nyd sammenholdet på og udenfor banen til vores håndboldstævne.
  Håndbold
 • Motionsfloorball
  Motionsfloorball
  Kom med til en hyggelig motionsfloorballturnering; et spil med masser af sjov, høj fart – og plads til alle.
  Motionsfloorball
 • Petanque
  Petanque
  Kan du holde koncentrationen og ramme grisen? Så tag med til Danmarks måske hyggeligste petanquestævne.
  Petanque
 • Skydning
  Skydning
  Kan du holde fokus og stille skarpt? Så kom og nyd andre skytters selskab i Århus Firma Sports helt nye skydebane anlæg.
  Skydning

Det siger deltagerne om Firmaidræt Open i 2019 👇

"Tag dit fodboldhold med til Århus. Perfekt kombination af fodbold og samvær!"
Bertel
Sydens Feriehuse
"Det var en rigtig god oplevelse igen i år, så jeg kommer helt sikkert igen næste år!"
Lissi Hvenegaard
"Jeg kan kun anbefale alle at deltage i Firmaidræt Open. Det giver nogle fantastiske oplevelser. God stemning, gode sportsoplevelser og en velarrangeret aftenfest, der er værd at tilmelde sig for."
Dorthe
"Lørdagens danseevent med Marianne Eihilt var SUPER sjovt med god energi, og vi havde en FEST til den gode musik og fede moves. Vi var godt svedige efter de 2 timer og er helt klart med igen næste år, her efter vores debut i år :0) Vi ses i 2020 :0)"
Anette
"Rigtig hyggelig weekend med glade kollegaer. Klart at anbefale til firmaer, som kan lide at være sociale og grine sammen. Det er ikke nødvendigt at kunne dyrke en sport på højt niveau. Det er det sociale, der tæller. Festen var som altid en kæmpe fornøjelse at deltage i."
Malene
"Det var vores første gang, og det var et virkeligt fint arrangement. Det er generelt meget hyggeligt at spille petanque, men den sniksnak, der er mellem spillere både med og mod, er det, der gør spillet endnu hyggeligere. Det er et arrangement, der er skrevet i kalenderen til næste år, så vi ses Århus i 2020."
Anne og Nikolaj
"Det har været et fantastisk og helt igennem godt tilrettelagt stævne, som var både en hyggelig og sjov oplevelse. Vi kommer helt sikkert tilbage næste år og vi glæder os allerede. Mange tak for en helt fantastisk weekend."
Vinnie Øllgaard
"Jeg glæder mig hvert år til at deltage i Firmaidræt Open, da der virkeligt styr på aktiviteterne i petanque, som jeg deltager i, og der er et godt kammeratskab blandt deltagerne."
Peder Jørgensen
Nete Lindholm
Nete Lindholm
Sekretær
Brian York
Brian York
Udviklingskonsulent

Få Firmaidræt Open-nyt i din indbakke