Wauw! Hele 1.158 idrætsfestede i Aarhus i weekenden den 24.-26. maj. Og i 2020 gør vi det igen.

Vi mødes nemlig igen den 12.-14. juni 2020 i Aarhus.

Her kan du glæde dig til at deltage i en lang række sjove aktiviteter. Vi forventer at kunne tilbyde:

Badminton, Billard, Dans, Dart, Fodbold, Golf, Håndbold, Petanque og Skydning. Og der kan komme endnu flere aktiviteter til!

Vil du være sikker på, at du får nyheder om firmaidræt 2020 fra os? Så skriv dig op til vores nyhedsbrev her.

  • Dato 12. - 14. juni 2020
  • Tilmeldingsfrist 10. maj 2020 08:00
  • Sted Århus Firma Sport, Paludan-Müllers Vej 110, 8200 Aarhus N

Det siger deltagerne om Firmaidræt Open i 2019 👇

"Tag dit fodboldhold med til Århus. Perfekt kombination af fodbold og samvær!"
Bertel
Sydens Feriehuse
"Det var en rigtig god oplevelse igen i år, så jeg kommer helt sikkert igen næste år!"
Lissi Hvenegaard
"Jeg kan kun anbefale alle at deltage i Firmaidræt Open. Det giver nogle fantastiske oplevelser. God stemning, gode sportsoplevelser og en velarrangeret aftenfest, der er værd at tilmelde sig for."
Dorthe
"Lørdagens danseevent med Marianne Eihilt var SUPER sjovt med god energi, og vi havde en FEST til den gode musik og fede moves. Vi var godt svedige efter de 2 timer og er helt klart med igen næste år, her efter vores debut i år :0) Vi ses i 2020 :0)"
Anette
"Rigtig hyggelig weekend med glade kollegaer. Klart at anbefale til firmaer, som kan lide at være sociale og grine sammen. Det er ikke nødvendigt at kunne dyrke en sport på højt niveau. Det er det sociale, der tæller. Festen var som altid en kæmpe fornøjelse at deltage i."
Malene
"Det var vores første gang, og det var et virkeligt fint arrangement. Det er generelt meget hyggeligt at spille petanque, men den sniksnak, der er mellem spillere både med og mod, er det, der gør spillet endnu hyggeligere. Det er et arrangement, der er skrevet i kalenderen til næste år, så vi ses Århus i 2020."
Anne og Nikolaj
"Det har været et fantastisk og helt igennem godt tilrettelagt stævne, som var både en hyggelig og sjov oplevelse. Vi kommer helt sikkert tilbage næste år og vi glæder os allerede. Mange tak for en helt fantastisk weekend."
Vinnie Øllgaard
"Jeg glæder mig hvert år til at deltage i Firmaidræt Open, da der virkeligt styr på aktiviteterne i petanque, som jeg deltager i, og der er et godt kammeratskab blandt deltagerne."
Peder Jørgensen

Følg med på vores sociale medier

Nete Lindholm
Nete Lindholm
Sekretær
Brian York
Brian York
Udviklingskonsulent

Få Firmaidræt Open-nyt i din indbakke