VI SES TIL FIRMAIDRÆT OPEN I AARHUS DEN 24.-26. MAJ 2019!

Firmaidræt Open er siden 2013 rykket til en ny værtsby fra gang til gang. Men for første gang fortsætter vi idrætsfesten, hvor vi slap, når Firmaidræt Open bliver i Aarhus i 2019, denne gang den 24.-26. maj.

Århus Firma Sport glæder sig til igen at byde velkommen til en weekend spækket med aktiviteter, hygge og fest:

"I år har vi haft stor succes med at lave tilbud til dem, der hurtigt tilmeldte sig. Det gav en god start, og heldigvis fortsatte tilmeldingerne med at komme ind. Vi har deltagere fra hele landet, og der er flere gengangere fra de tidligere år. Det er blevet en tradition, hvor man mødes til idræt og fest sammen med velkendte ansigter".

"Vi er meget glade for, at vi får lov til forhåbentligt at gentage succesen næste år. Og så håber vi, at deltagerne endnu engang bakker så flot op om Firmaidræt Open".

- Carsten Pedersen, formand for Århus Firma Sport (ÅFS)

 

Få informationer via vores nyhedsbrev

Få løbende informationer om Firmaidræt Open 2019 (herunder info om tilmeldingsåbning) vis vores nyhedsbrev. Tilmeld dig nyhedsbrevet her - eller via boksen her på siden.

 

Vi forventer at kunne tilbyde disse aktiviteter i Aarhus 2019:


• Badminton
• Billard

• Dans
• Dart
• Fodbold
• Golf
• Håndbold
• Petanque
• Skydning
• Tre-bold-turnering (Beachvolley, Strandfodbold, Strandhøvdingebold)

Spørgsmål og svar

Er det kun for virksomheder?

Nej, arrangementet er åbent for alle voksne over 15 år – du behøver ikke være tilknyttet hverken en virksomhed eller en firmaidrætsforening. Så du er meget velkommen til at tage venner og familie med til Firmaidræt Open også.

 

Kan jeg deltage på tværs af firmaer og firmaidrætsforeninger?
Ja, du kan sammensætte dit hold præcis, som du har lyst til. Deltag med kolleger fra din arbejdsplads, naboer fra vejen, venner eller familie.

 

Hvornår starter og slutter aktiviteterne?

De fleste aktiviteter starter lørdag og søndag mellem kl. 9.00 og 10.00. ENkelte aktiviteter starter allerede fredag eftermiddag.
Aktiviteterne slutter lørdag senest kl. 17, så alle kan nå at gøre sig klar til aftenfesten.
Aktiviteterne slutter typisk  senest kl. 15.00 søndag, så alle kan nå hjem i ordentlig tid.

Du kan under de enkelte idrætter læse præcis, hvornår de forskellige idrætter starter og slutter.

Er det muligt at lave bordreservation til aftenfesten?

Ja. Skriv blot i kommentarfeltet ved tilmeldingen,at I ønsker at sidde sammen, når du tilmelder dig og dit hold.

 

Er Firmaidræt Open også for børn?

Du skal være fyldt 15 år for at deltage i Firmaidræt Open.

Hvad er Firmaidræt Open?

Firmaidræt Open er en åben idrætsfest for alle; venner, kolleger, naboer, familie.

Du kan deltage i en lang række idrætsaktiviteter, når Firmaidræt Open én gang om året afholdes i en ny by. I 2018 kommer Firmaidræt Open til Aarhus - det kan du læse mere om her >>

Til Firmaidræt Open får du og dine venner/kolleger/familiemedlemmer/m.m. sociale idrætsoplevelser på den sunde og sjove måde. Tag afsted til en weekend pakket med idræt, aktiviteter, hygge, fest og fællesskab – og kom hjem med gode oplevelser i rygsækken!

 

Idræt, hygge, fællesskab - og fest!

Til Firmaidræt Open hænger aktivitet og det sociale sammen - både på og udenfor banen. Hvert år inviterer vi nemlig til en stor fest, hvor du kan deltage med dine venner - og mødes med de hundredvis af andre deltagere på tværs af idrætter. Dét er en fest, du ikke vil gå glip af!

Stemningsbilleder fra Firmaidræt Open

Velkommen til Firmaidræt Open i Aarhus den 1.-3. juni 2018

Det er idræt. Det er samvær med kolleger, venner og familie. Det er fest. Det er Firmaidræt Open – og vi har glædet os meget længe til at byde velkommen til en weekend fyldt med idræt, fællesskab, hygge og fest.

Se det komplette program for Firmaidræt Open her.

Se alle kampprogrammer og resultater (opdateres løbende) her.

 

Se billeder, video og deltag i konkurrencer på Facebook og Instagram hele weekenden
Hele weekenden lægger vi billeder og små videoer på vores Facebook-side og vores Instagram-profil. Vi skyder også en fotokonkurrence i gang, som du kan deltage i. Følg os på Facebook og Instagram for at se, hvordan du kan vinde.
Lørdag morgen kl. ca. 8.45 sender vi live på Facebook, når formanden for Århus Firma Sport, Carsten Pedersen, og stævneansvarlig fra Dansk Firmaidrætsforbund, Brian York, byder officielt velkommen til de over 1.200 aktivitetsdeltagere, der er med til et brag af en firmaidrætsfest.
Vi glæder os til at dele vores oplevelser til Firmaidræt Open med dig. Og så håber vi, at du også har lyst til at dele dine bedste Firmaidræt Open-øjeblikke med os.Du kan eksempelvis smutte forbi ÅFS Centret og tage et billede med vores fotoramme. Hashtag gerne dine billeder med #firmaidraetopen, så vi, og alle de andre deltagere, kan finde og nyde dem.
Vi ses igen i Aarhus den 24.-26 maj 2019
Weekenden skal jo desværre slutte på et tidspunkt. Men! Når den går, så kan du allerede sætte kryds i kalenderen ved næste års Firmaidræt Open. Her fortsætter vi idrætsfesten, hvor vi slipper i år: vi kommer nemlig tilbage til Aarhus. Og det vi den 24.-26. maj 2019.
Hold dig opdateret op næste års Firmaidræt Open ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her.
Information
  • 1. - 3. juni 2018
  • Tilmeldingsfrist Se tilmeldingsfrist på de enkelte idrætter
  • Århus Firma Sport, Paludan-Müllers Vej 110 8200 Aarhus N
Resultater og spilleplaner Se tilmeldte
Se billeder fra Firmaidræt Open 2018 her