Den store aftenfest og nabofesten

Intet Firmaidræt Open uden et brag af en aftenfest!

Aktiviteterne er vigtige, men det er intet Firmaidræt Open uden et brag af en fest. Der er ikke nogen bedre måde at fejre dagens resultater og styrke det kollegiale sammenhold på, end en god aften på dansegulvet. Så kom, og vær med til det sociale højdepunkt i Firmaidræt Open. Der er både plads til dans og sang, men også plads til at få snakket med vennerne og de nye venner fra dagens aktiviteter. Vi glæder os til en fest med alle idrætter.

Skal du være ekstra varm til festen – så deltag i dagens danseevent med Marianne Eihilt, som varmer dansegulvet op.

Den store aftenfest – og den hyggelige nabofest!

Igen i år er der to fester lørdag aften. Så er du ikke til høj musik og fest på dansegulvet, kan du tilmelde dig den hyggelige nabofest, som foregår i Caféen ved siden af hallen. Her er lyden lavere, og der er ingen dansegulv – heller ikke på stolene. Her er der plads til en god hyggelig snak med naboen og udsyn til ”Den store aftenfest”.

Den Store aftenfest er for dem, der vil være der, hvor festen med dans til fantastisk DJ og livemusik er. DJ’en kender vi fra 2018 og 2019-festen, og han garanterer, at der bliver gang i dansegulvet. Livemusik skal der naturligvis også til. Vi arbejder i skrivende stund på noget spændende. Du kan roligt begynde at glæde dig :).

Prisen for ”Den Store aftenfest” og ”Nabofesten” er den samme.  Det samme er menuen, som du kan se her til højre.

Det praktiske

Tilmelding
  • Tid

    Lørdag den 13. juni 2020 kl. 19 - 01.00, hvor musikken slukker.

    Dørene åbnes kl. 18.30.
    Dørene lukker kl. 02.00

  • Sted

    ÅFS Centret
    Paludan-Müllers Vej 110
    8200 Århus N

  • Pris

    Kr. 239,- pr. pers.

Menu

Forret (Tallerkenanrettet)
Kartoffelblinis med røget laksemousse pyntet med dild og stenbiderrogn.
Tallerkenanrettet

Hovedret (buffet)
Kalvefilet
Marineret kalkuncuvette
Hertil:
Flødekartofler med porrer og rød peber
Små kartofler med skræl vendt med smør og persille.
Kålsalat med æbler og olie/citrondressing
Forårssalat med babyspinat, asparges og melon.
Broccolisalat med rødløg, æble og bacon.
Nybagt brød

Dessert (buffet)
Hyldeblomstfromage, pyntet med flødeskum, mørk chokolade, hyldeblomstgele og frisk mynte