Registrering til Arbejdspladsernes Motionsuge

Vælg dag/dage i uge 41.
Hvornår på dagen afholder I jeres event?
Hvilke aktiviteter er på programmet?
Hvordan foregår tilmelding? (Via hjemmeside, Facebookbegivenhed eller e-mail).
Link til mere info om jeres aktivitet.
Tak for din interesse i at være arrangør af Arbejdspladsernes Motionsuge.

Vi glæder os til uge 41, hvor hele Danmark vil summe af aktivitet.

Hav en fortsat dejlig dag.
Tak for din interesse i at være arrangør af Arbejdspladsernes Motionsuge.

Vi glæder os til uge 41, hvor hele Danmark vil summe af aktivitet.

Hav en fortsat dejlig dag.

Arbejdspladsernes Motionsuge skydes igen i gang i uge 41, og der er lagt op til et brag af en bevægelsesfest. Hop med ombord og vær med til at sprede energien i hele landet. Forbundet er lige bag jer, og vi glæder os til at hjælpe med at gøre jeres gode idéer til handling. Arbejdspladsernes Motionsuge er hele firmaidrætsfamiliens uge.

Tilmeld jer som arrangør af Arbejdspladsernes Motionsuge ved at udfylde denne formular. Så lægger vi jeres aktiviteter på www.AMugen.dk efterfølgende.  

Tjekliste
 • Beslut hvilke aktiviteter/hvilken indsats, din forening deltager med
 • Tilmeld jer som arrangør til Arbejdspladsernes Motionsuge
 • Lav en markedsføringsplan
 • Søg økonomisk støtte
 • Ræk ud til din lokale udviklingskonsulent. Inviter din konsulent til inspirationsmøde med bestyrelsen og andre interesserede.

5 bud på aktiviteter

Måske din forening allerede har helt styr på de aktiviteter, I skal forkæle de lokale arbejdspladser med til oktober? Sejt, hvis I har. Og hvis ikke, så frygt ej. Her kommer nemlig et par gode bud på sjove, aktive aktiviteter, der spænder vidt ift. motionsform og ambitionsniveau.

Alt kan lade sig gøre og uanset jeres muligheder, så er I med til at gøre en forskel og støtte op om motionsugen.

1. Lav gå-arrangementer🚶🏽‍♀️🚶🏾‍♂️

Arrangér en gå/vandretur i lokalområdet. Brug gerne etablerede ruter eller ture. Naturstyrelsen har en fin oversigt over ture på www.naturstyrelsen.dk
Start og slut gerne ved en lokal arbejdsplads, og lad endelig arbejdspladsen være vært ved afslutningen på turen (kaffe eller lign).

Giv vandreturen indhold i form af fx:  

 • En naturvejleder
 • Svampekender eller sanketure – efteråret er et skatkammer af spiseligt i naturen. 
 • Gør et stop ved et lokalt mikrobryggeri, gin-destilleri eller hvad der er i lokalområdet.  

2. Bliv vært for Padel-arrangementer🎾

Book det lokale padelcenter/egne baner lige før eller efter arbejdstid, eksempelvis fra kl 6.30-8.30 om morgenen eller 16-18 om eftermiddagen. Inviter lokale arbejdspladser ind til en ”americano” eller ”mexicano”. Sørg for at have bat og bolde klar, samt en vært, som kan styre spillet på banerne. Registrér spillerne på https://americano.ninja/, hvor systemet så hele tiden genererer nye kampe på kryds og tværs af deltagerne. Perfekt til netværksskabelse.

Afslut med lidt at drikke og spise  og måske en præmie til den vindende spiller.  

3. Arrangér K1 Teamrun 🏃🏻‍♂️🏃🏼‍♀️

Skal din forening aktivere arbejdspladserne i din by med løb og gang? Så er K1 Teamrun måske løsningen. Til K1 Teamrun skal deltagerne løbe på en 1 km lang rute, hvor de løber/går sammen på hold. Holdet skal så i fællesskab tilbagelægge flest mulige km inden for en fast tidsramme.

K1 Teamrun har en lav indgangstærskel, som kan appellere til både øvede og uøvede motionister. Rammerne omkring løbet er simpelt, da der blot kræves en 1 km rundstrækning til ruten samt et målområde. Derfor egner konceptet sig til at blive afholdt tæt på lokale arbejdspladser – fx i et lokalt erhvervsområde.

4. Firmafodbold⚽️

Fodbold har været og er stadig stærkt forankret i firmaidrætten. En fodboldturnering i uge 41 er en fin mulighed for at få fokus på firmafodbold og sammenhold. Book baner og find et par dommere til turneringen – så er I langt.

Gode tips til firmafodbold

 • Sats på fyraftensfodbold. Start kl. 17.00 eller deromkring.
 • Lav 8 hold i 2 puljer á 4 hold. Det giver i alt 15 kampe, hvis man lader 1. og 2. pladsen gå videre til en semifinale. Det giver kampe på 7 min (1 min til at skifte), og det hele er afviklet på 2 timer. Er der mere end 8 hold, kræver det 2 haller.
 • Saml alle deltagende hold i cafeteriaet efterfølgende til 3. halvleg. Kår vinderne.
 • Kommuniker direkte til fodboldspillerne, når de er tilmeldt. Ring eller skriv mail til dem, så de mærker jeres tilstedeværelse. Det er også med til at give gode relationer efterfølgende.

5. Spred budskabet i dit netværk📣

Er ressourcerne og tiden ikke til at arrangere aktiviteter i uge 41, så kan I alligevel bidrage til motionsugen ved at blive ambassadører. Og det ville vi sætte kæmpestor pris på.

Spred budskabet i jeres netværk og lokaleområde. Brug jeres sociale medier, hjemmeside og fortæl om Arbejdspladsernes Motionsuge, når jeres medlemmer er aktive hos jer.

Del endelig også det indhold som forbundet laver, så vores fælles budskaber kan nå ud til så mange glade kolleger som overhovedet muligt.