Hovedparten af medarbejderne på landets arbejdspladser vil gerne røre sig mere eller bedre, når de er på arbejde.

Det gælder sikkert også dine kollegaer – som måske allerede har siddet ned flere timer i streg i dag?

Er I klar til at komme op af stolene og gøre noget ved det? Og klar til at opleve alle de gode sidegevinster, der følger med, når I dyrker kollegamotion sammen?

Så book os til et inspirationsforedrag, hvor vi giver jer værktøjer og motivation til at komme i gang. Arbejdspladser landet over har allerede oplevet energien i foredraget – skal I være de næste, der hopper med på den aktive bølge?

Foredraget giver jer en smagsprøve og introduktion til kollegamotionens "hvorfor, hvad og hvordan". Hoved, krop og hjerte får at føle, hvad kollegamotion er, så I slet ikke kan stoppe igen.

HVORFOR skal vi dyrke kollegamotion?
Vi hjælper jer med finde ind til og mærke, hvorfor kollegamotion er vigtigt for jer. Når I er enige om, hvorfor I gør det – og hvad spillereglerne er – får I det bedste afsæt for at lykkes.

HVAD er kollegamotion?
I får smagsprøver på forskellige former for kollegamotion. Det er nemlig andet og meget mere end støvede og slappe motionselastikker i hjørnet. Vi tager en fælles diskussion om, hvad der kunne fungere for og hos jer.

HVORDAN kommer vi i gang eller videre?
I vil få indspark og kærlige skub til, hvordan I kan fortsætte med at dyrke kollegamotion sammen. Så foredraget bliver til mere end bare snak!

I kan enten arbejde videre på egen hånd, finde inspiration i vores gratis værktøjskasse eller tilmelde deltagere på uddannelsen i kollegamotion, hvis I får uddannet anfører til at skabe en aktiv arbejdsplads.

Foredraget varer typisk 1½ time, men I kan være med til at sætte rammerne for foredraget.

Bemærk, at foredraget er GRATIS, hvis I er en sammenslutning af arbejdspladser, som fx erhvervsnetværk, ledernetværk, arbejdsmiljønetværk og handelsforeninger.

Pris 2.900 kr.
Ekskl. moms, kørsel og transporttid
  • HVEM? For alle medarbejdere
  • HVAD? Motivation og værktøjer til blive en aktiv arbejdsplads
  • VARIGHED: Typisk 1½ time

Book et inspirationsforedrag.
Kontakt Rikke 👇🏼

Rikke Døssing
Rikke Døssing
Udviklingskonsulent

Mere inspiration og motivation til dig og dine kolleger

Få idéer og inspiration om kollegamotion i din indbakke