Få motivation og værktøjer til at blive en aktiv arbejdsplads.

På inspirationsforedraget giver vi dig og dine kolleger motivationen og værktøjerne til at blive en aktiv arbejdsplads. Med alle de gode sidegevinster, der følger med, når I dyrker kollegamotion sammen.

Kollegamotion er den aktive pause på jobbet, som kan være alt lige fra at spille en omgang høvdingebold på parkeringspladsen, gå en tur før frokost eller snuppe en omgang træning i receptionen.

Og vi har mere end 15 års erfaring i at sætte skub i aktive arbejdspladser - og ved hvad der skal til for at få det til at ske.

Inspirationsforedraget giver jer en smagsprøve og introduktion til kollegamotionens "hvorfor, hvad og hvordan". Hoved, krop og hjerte får at føle, hvad kollegamotion er – så I slet ikke kan stoppe igen.

HVORFOR skal vi dyrke kollegamotion?
Vi hjælper jer med finde ind til, hvorfor kollegamotion er vigtigt for jer, så I kan kommunikere det tydeligt og meningsfuldt til jeres kolleger.

HVAD er kollegamotion?
I får smagsprøver på forskellige former for kollegamotion. Det er nemlig andet og meget mere end støvede og slappe motionselastikker i hjørnet.

HVORDAN kommer vi i gang eller videre?
I vil få indspark og kærlige skub til, hvordan I kan fortsætte med at dyrke kollegamotion sammen. I kan enten arbejde videre på egen hånd, finde inspiration i vores gratis værktøjskasse eller tilmelde deltagere på vores anfører-uddannelse.

Foredraget varer typisk 1½ time, men I kan være med til at sætte rammerne for foredraget.

Bemærk, at foredraget er GRATIS, hvis I er en sammenslutning af arbejdspladser, som fx erhvervsnetværk, ledernetværk, arbejdsmiljønetværk og handelsforeninger.

Pris 2.900 kr.
Ekskl. moms, kørsel og transporttid
  • HVEM? For alle medarbejdere
  • HVAD? Motivation og værktøjer til blive en aktiv arbejdsplads
  • VARIGHED: Typisk 1½ time

Book et inspirationsforedrag.
Kontakt Rikke 👇🏼

Rikke Døssing
Rikke Døssing
Udviklingskonsulent

Mere inspiration og motivation til dig og dine kolleger

Få idéer og inspiration om kollegamotion i din indbakke