Peder Bisgaard er de næste fire år formand for Dansk Firmaidræt, som fortsat har 11 kvinder i den centrale ledelse.

Opbakningen til Peder Bisgaard, der på repræsentantskabsmødet i Nyborg var på valg til formandsposten, er stor. Således stemte 134 for, at formanden siden 2001 fortsætter fire år mere. Der blev afgivet 146 stemmer. Derudover var der genvalg til Forbundsstyrelsen til Claus Schou. Mens Michael Nielsen fra Coop Alliancen med 132 stemmer blev valgt som 1. suppleant til styrelsen, og Flemming Odde fra Firmaidræt Struer er stemt ind på pladsen som 2. suppleant.

Næstformand Ragna Knudsen sagde i motiveringen omkring Peder Bisgaards kandidatur til formandsposten.

"Der er politisk bevågenhed omkring firmaidrætten og ingen tvivl om, at firmaidrætten nyder stor anerkendelse for det arbejde, der udføres både i foreningerne - men også på landsplan. Der er heller ingen tvivl om, at Peder med sin politiske tæft og sit positive væsen har en kæmpe andel i denne anerkendelse," sagde Ragna Knudsen om Peder Bisgaard, der blev valgt ind i Forbundsstyrelsen i 1991.

Det er ikke kun i Danmark Peder Bisgaard gør sig positivt bemærket. I det gode samarbejde med de nordiske lande sætter Peder Bisgaard i alle højeste grad fingeraftryk på de beslutninger, der træffes, og især på de resultater der opnås. I det europæiske forbund for firmaidræt - EFCS - er Peder valgt som vicepræsident, og også her er der enorm stor respekt om hans ihærdige arbejde for at udbrede og implementere de nordiske værdier for firmaidræt til resten af medlemslandene under EFCS.

To nyvalgte i Sundhedsudvalget

Der var kampvalg til de tre poster i Sundhedsudvalget. Fire kandidater var stillet op. Lone Sandberg fra Fredericia Fag- og Firmaidrætsforbund og Kim Valbum fra Roskilde Firma- og Familieidræt var villige genvalg, mens Kathrine Flink Isager Hansen - indstillet af Kolding Firmaidræt - og Lone Slothuus Nordsof – indstillet fra Nordfyn Firmaidræt – var klar til nyvalg. Begge opstillede til nyvalg kom ind i Sundhedsudvalget.

Foreningsudvalget består fremover af Dorte Emborg Meier og Flemming Bech fra Helsingør Firma Idræt, der begge blev genvalgt. Pernille Jensen fra Roskilde Firma- og Familieidræt er ny i udvalget. Formand Marianne Juul Rasmussen var ikke på valg.

Pernille Fløjstrup Andersen
Pernille Fløjstrup Andersen
Kommunikationskonsulent