Sæt fokus på ro og balance: Vær med til online yoga torsdag i uge 41

Velkommen til torsdagsretreatet med pauser, som gør godt for krop og sind. I løbet af dagen har du og dine kollegaer mulighed for helt kvit og frit at stemple ind i forskellige korte yogasessioner, som vil blive guidet af den kompetente yogaunderviser Ditte Louise Seibert. Det vil foregå i et roligt tempo, hvor alle - både kvinder og mænd - kan være med.

Hver session varer 15 min. Udføres stående og kræver ingen udstyr.

Dagens yoga-program

09.00 – Væk kroppen og fokusér sindet

I denne morgensession vækkes kroppen i gang med blødgørende bevægelser og rare stræk. Gennem øvelserne og opmærksomhed på åndedrættet vil du opleve at komme mere tilstede og blive klar til dagen.

10.00 – For din nakke/skuldre/ryg

I denne formiddagssession vil du blive guidet trygt igennem øvelser for især nakke og skuldre. Med bevidst brug af åndedrættet kan du frigøre eventuelle spændinger og bagefter mærke en forøget fleksibilitet og lethed. En pause med fokus på kroppen skaber ro i sindet.

11.30 – Yoga i det fri

I denne session inviteres du udenfor. Frisk luft og yoga er den perfekte kombination for din krop og dit sind. Find et (roligt) udendørsspot og lad dig guide af Dittes behagelige instruktioner.

14.00 – Energiboost

Denne session kan afløse kaffe- og sukkertrangen, som ofte indfinder sig på denne tid af dagen. Øvelserne kan give lidt sved på panden og sikkert også et smil på læben. Bagefter vil du mærke en fornyet energi. Programmet tilrettelægges, så alle kan deltage.

15.00 – Balance (inklusiv 2 min meditation)

Afslut dit torsdagsretreat og din arbejdsdag med balanceøvelser. Når du arbejder med din fysiske balance, påvirker det også din mentale balance positivt. 

 

Hvordan deltager jeg/vi?

Tilmeld dig torsdagsretreatet her på siden. Du vil modtage ét link, som kan anvendes til alle dagens yoga-sessioner. Ingen begrænsning – blot log på linket lidt før den anførte tid, og log af igen, når sessionen er slut.

 

 

 

Vi glæder os til at se dig og kollegerne til torsdagsretreat. Namaste🧘🏽