321 hold fra hele Danmark har siden foråret dyrket sammenholdet og dystet på landets golfbaner til den populære turnering, Kollegagolf. Torsdag deltog 32 hold i finalestævnet på Great Northern (Kerteminde) – en fantastisk kulisse til at dyrke bevægelsen og sammenholdet.

1.284 matches spillet. 25.680 km tilbagelagt af deltagerne. Eller det, der svarer til over 32 millioner skridt. Og dertil en masse timer tilbragt under åben himmel på landets golfbaner, hvor rekordmange (727) passionerede golfspillere har dyrket sammenholdet.

Dét opsummerer kort årets Kollegagolf-turnering. En turnering, der torsdag den 1. oktober blev rundet af med et flot finalestævne på Great Northern i Kerteminde (Fyn).

”I disse corona-tider er det særligt vigtigt, at vi aktivt kan dyrke sammenholdet og bevægelsen sammen – men med afstand. For social afstand er ikke lig med stilstand. Derfor er vi glade for, at vi – sammen med vores seje deltagere – er lykkes med at sætte et flot punktum på årets Kollegagolf-turnering med en sikker og spændende finale”, siger stævneleder Dan Hansen fra Dansk Firmaidræt, der står bag Kollegagolf.

Enige deltagere: ”Vi ses til Kollegagolf næste år”
Årets vinderhold blev Leif Andersen og Mikkel Arreborg fra holdet ”Sportshoppen”, 2. præmien gik til Thomas West og Kim Unkerskov fra Roll-o-Matic, mens Thomas Skov og David Kusier fra holdet ”Weathernews Inc” løb med 3. præmien. Og alle 32 finalehold havde brede smil på læben efter 18 huller på den imponerende finalebane.

Kollegerne Michael Stie og Morten Raahauge fra Fyns politi kigger tilbage på en god turnering:

”Der er simpelthen bare hyggeligt at dyrke motion med sine kolleger. Man ser frem til hver eneste match og glæder sig til, at man skal afsted på golfbanen sammen”, siger Morten Raahauge.

Og de to politi-kolleger er rørende enige om, hvorvidt de melder sig på banen igen til næste års Kollegagolf-turnering: ”100 % - vi deltager helt sikkert igen næste år”.

Vi dyrker sammenholdet til Kollegagolf igen i 2021
Mens finaledeltagerne rejser hjem med en god finale-oplevelse i rygsækken – og også med fine golfpræmier – kigger holdet bag Kollegagolf allerede frem mod en ny sæson:

”Vi er i fuld sving med forberedelserne, og vi tee’er up igen til marts 2021. Vi kan næsten ikke vente med at afsløre alle detaljerne. Vi har virkeligt lagt os i selen for fortsat at forbedre Kollegagolf-oplevelsen. Men vi kan løfte sløret for, at deltagerne igen i år kan dyste om vilde præmier – og chancen for at spille med på en af Europas bedste golfbaner til finalen”, siger Dan Hansen, der krydser fingrer for, at Kollegagolf for tredje år i træk knuser deltagerrekorden til den populære turnering.

Tilmelding til Kollegagolf 2021 åbner den 19.oktober på www.kollegagolf.dk

Rikke Mortensen
Rikke Mortensen
Kommunikationskonsulent
5 hurtige om Kollegagolf
  • Landsdækkende golfturnering for kolleger arrangeret af Dansk Firmaidræt
  • Rekordmange deltagere to år i træk – 220 hold i 2019, 321 hold i 2020
  • Holdene dystede i gruppespillet fra maj til september om en plads i semifinalerne – og derfra en finalebillet.
  • Årets 1. præmie var en golfrejse fra Golf Plaisir
  • 2. og 3. pladsen vandt Titleist-produkter til en værdi af hhv. kr. 8.000,-og 4.000,- pr. hold

Se billeder fra finalestævnet 👇