Danmarks fedeste stævne for ungdomsuddannelserne

Dyst mod klassehold fra andre uddannelser fra hele landet, når vi giver bolden op til Ung Cup Fodbold og Rundbold 2021 til efteråret.

Gennem indledende lokale stævner landet over dyster skolehold fra både erhvervsuddannelser, produktionsskoler og gymnasiale uddannelser mod hinanden og kæmper for at kvalificere sig til det store finalestævne i oktober.

Alle kan være med til Ung Cup – både de motionsvante elever og dem, der ikke plejer at være på hjemmebane på idrætsbanen. 

Sådan foregår det
Jeres hold tilmelder sig enten fodbold - eller rundboldturneringen. Vinderne af det lokale stævne kvalificerer sig til det store Ung Cup-finalestævne til oktober, hvor alle de lokale vindere skal møde hinanden. 

  • Vi spiller 7-mands fodbold for drenge og mix.
  • Vi spiller 9-mands rundbold.

Der vil i løbet af dagen være pauser mellem kampene. I pausen skal I dyste i enten fodbold- eller rundboldudfordringen (afhængig af tilmeldte disciplin), hvor I vil møde et andet hold fra stævnet. Her vil eleverne blive udfordret på både teknik, styrke og præcision. Når alle hold har været igennem, vil en lokal vinder i fodbold- eller rundboldudfordringen blive kåret på dagen. Der vil være præmier på højkant.  

Hvor og hvornår?
Stævnerne afholdes til efteråret i 21 byer landet over. Hold øje med denne side for at tilmelde din skole det lokale Ung Cup-stævne. 

Vi slutter af med et brag af en finale torsdag d. 7. oktober i Fredericia.

Pris
Pris pr. hold er kr. 500,-.

Vælg by
Carsten Hansen
Carsten Hansen
udviklingskonsulent
Vi slutter af med et brag af en finale torsdag d. 7. oktober i Fredericia

Rundbold-udfordringen

Er dit hold tilmeldt rundbold, skal I mellem kampene til Ung Cup dyste i rundbold-udfordringen. Her skal I dyste mod et andet hold i turneringen i præcisionsslag, kaste-gribe-sluk-cirklen og boldkanon. Holdet med flest points på dagen er vinder rundbold-udfordringen🏏

Fodbold-udfordringen

Er dit hold tilmeldt fodbold, skal I mellem kampene til Ung Cup dyste i fodbold-udfordringen. Her skal I dyste mod et andet hold i turneringen i fodpool, fodtennis og afslutningsamok. Holdet med flest points på dagen er vinder fodbold-udfordringen⚽

Gå ikke glip af nyheder om Ung Cup og fede aktiviteter til din skole

Ung Cup 2019 sluttede af med et brag af en finale!

Torsdag d. 3. oktober lignede for de fleste en ganske almindelig efterårsdag. Men det var ikke tilfældet for de mange seje elever fra landets ungdomsuddannelser, som havde kvalificeret sig til finalestævnet i Ung Cup 2019.

Her skulle elever fra landets mange ungdomsuddannelser dyste mod hinanden for at finde frem til, hvem der er landets bedste hold i rundbold, drengefodbold og mixfodbold.

De tog pokalerne med hjem

Gennem hele september har Dansk Firmaidrætsforbund afholdt lokale stævner i hele landet for at få afgjort, hvem der skulle repræsentere de forskellige landsdele til det store finalestævne i Fredericia. Det blev til et finalestævne med 24 drenge fodboldhold, 8 mix fodboldhold og 13 rundboldhold.

Stævnet blev skudt i gang kl. 10.15, hvor de første hold skulle på banen i de indledende runder. Gennem hele dagen kæmpede de forskellige hold for at kvalificere sig til kvartfinalen, semifinalen og til sidst den store finale.

Finalen i rundbold endte med at blive en kamp mellem hver sin ende af landet, hvor EUX - Builders fra Herning mødte SOSU 1 fra Nykøbing Falster. Efter en tæt kamp endte EUX – Builders med at trække en sejr på 19 – 13 med hjem til Herning.

I mixfodbold stod Team 3.g fra Holstebro overfor 3 citroner fra Nykøbing Falster. Her leverede begge hold et brag af en kamp, som endte med en sejr på 3 – 0 til de 3. Citroner fra Nykøbing Falster.

I drengefodbold stod finalen mellem Rally Ravne fra Nykøbing Falster og NEXT 1 fra København, som Rally Ravn vandt 2-0.

Efter en dag med smil, højt humør og ikke mindst masser af motion røg pokalerne til Herning og Nykøbing Falster: Vi sendte deltagerne hjem trætte og med et styrket sammenhold.