Danmarks fedeste stævne for ungdomsuddannelserne

Dyst mod klassehold fra andre uddannelser fra hele landet, når vi giver bolden op til Ung Cup Fodbold og Rundbold 2021 til efteråret.

Gennem indledende lokale stævner landet over dyster skolehold fra både erhvervsuddannelser, produktionsskoler og gymnasiale uddannelser mod hinanden og kæmper for at kvalificere sig til det store finalestævne i oktober.

Alle kan være med til Ung Cup – både de motionsvante elever og dem, der ikke plejer at være på hjemmebane på idrætsbanen. 

Sådan foregår det
Jeres hold tilmelder sig enten fodbold - eller rundboldturneringen. Vinderne af det lokale stævne kvalificerer sig til det store Ung Cup-finalestævne til oktober, hvor alle de lokale vindere skal møde hinanden. 

  • Vi spiller 7-mands fodbold for drenge og mix.
  • Vi spiller 9-mands rundbold.

Der vil i løbet af dagen være pauser mellem kampene. I pausen skal I dyste i enten fodbold- eller rundboldudfordringen (afhængig af tilmeldte disciplin), hvor I vil møde et andet hold fra stævnet. Her vil eleverne blive udfordret på både teknik, styrke og præcision. Når alle hold har været igennem, vil en lokal vinder i fodbold- eller rundboldudfordringen blive kåret på dagen. Der vil være præmier på højkant.  

Hvor og hvornår?
Stævnerne afholdes til efteråret i 21 byer landet over. Hold øje med denne side for at tilmelde din skole det lokale Ung Cup-stævne. 

Vi slutter af med et brag af en finale torsdag d. 7. oktober i Fredericia.

Pris
Pris pr. hold er kr. 500,-.

Carsten Hansen
Carsten Hansen
udviklingskonsulent

Rundbold-udfordringen

Er dit hold tilmeldt rundbold, skal I mellem kampene til Ung Cup dyste i rundbold-udfordringen. Her skal I dyste mod et andet hold i turneringen i præcisionsslag, kaste-gribe-sluk-cirklen og boldkanon. Holdet med flest points på dagen er vinder rundbold-udfordringen??

Fodbold-udfordringen

Er dit hold tilmeldt fodbold, skal I mellem kampene til Ung Cup dyste i fodbold-udfordringen. Her skal I dyste mod et andet hold i turneringen i fodpool, fodtennis og afslutningsamok. Holdet med flest points på dagen er vinder fodbold-udfordringen?

Gå ikke glip af nyheder om Ung Cup og fede aktiviteter til din skole

Ung Cup 2021 sluttede af med et brag af en finale!

Torsdag d. 7. oktober stod mere end 500 elever fra hele landets ungdomsuddannelser klar til den længe ventede finale, de havde kvalificeret sig til gennem de indledende Ung Cup-stævner. Mange hold havde trænet forinden i dagens discipliner rundbold og fodbold. 

Stemningen var i top med masser af kampgejst, fight, DJ og forrygende vejr. Også en masse jublende og støttende tilskuere var mødt op - alle spændt på, hvem der skulle løbe med titlen som landets bedste hold i rundbold, drengefodbold og mixfodbold. 

Gennem hele september har Dansk Firmaidræt afholdt lokale stævner i hele landet for at få afgjort, hvem der skulle repræsentere de forskellige landsdele til det store finalestævne i Fredericia. Det blev til et finalestævne med 25 drenge fodboldhold, 8 mix fodboldhold og 13 rundboldhold.

 

Efter en dag med smil, højt humør og ikke mindst masser af sved på panden røg pokalerne velfortjent til Egå og Nykøbing Falster: