Tilbage i 2003 var Salzburg vært for den europæiske breddeidrætsfestival for arbejdspladser – European Company Sport Games (ECSG). I 2019 vender festivalen tilbage. Tilmeldingsfristen er netop åbnet.

Oftest har Danmark sendt flere end 250 deltagere med, når europæiske arbejdspladser har dystet ved ESCG i mange forskellige idrætsgrene. Breddeidrætsfestivalen 2019 i dagene 26.-30. juni i østrigske Salzburg vil også få et markant dansk islæt.

Der er allerede danske hold, der har forhåndstilmeldt sig, og det er en meget god ide, da der er lavet begrænsning i flere idrætsgrene. Deltagerbegrænsningen er meldt ud i idrætsgrenene bowling, golf, badminton og tennis. Arrangørerne ønsker at begrænse deltagerantallet til 6.000 - så skal man nok ikke betænke sig længe.

Fire nye idrætsgrene

Der er planlagt 27 forskellige idrætter. Basketball spilles som 3x3 for første gang, og der er kommet fire nye idrætter til: dragebådssejlads, cykling, 5-mands-fodbold og bordfodbold. I 7-mands fodbold forsøges med en 50+ række.

Messecentrum Salzburg bliver stedet, hvor tingene sker. Det er et meget stort område med 10 haller og kan betagnes som en pendant til Herning Messecenter.

Her skal der være idræt hele dagen, bl.a. bordtennis, dart, bridge, skak og badminton. Hallerne er ikke bygget som sportshaller og omklædningsfaciliteterne står derfor ikke mål med vanlig standard, men bygges op inde i én af hallerne.

Bryggeri-sponsor

Messecentrum Salzburg skal også være mødestedet for hele arrangementet, akkreditering og resultatformidling, mv. Om aftenen bliver nogle af hallerne forvandlet til festområde og det er også her, at fællesspisningerne foregår. Det største bryggeri i Østrig, Stiegl, er én af sponsorerne, så der kommer nok ikke til at mangle øl.

Så kom med til nogle fornøjelige dage i Østrig næste sommer sammen med kollegerne.

Pernille Fløjstrup Andersen
Pernille Fløjstrup Andersen
Kommunikationskonsulent

Deltagergebyret på 175 € pr. person dækker:

  • Deltagelse i sport
  • 4 x aftensmad
  • Transport til og fra hotellerne i forbindelse med ankomst og afrejse fra banegård eller lufthavn
  • Transport til sportsfaciliteterne
  • Deltagelse i åbnings- og afslutningsceremonien. Åbningsceremonien foregår på Residentsplatz i Salzburgs midte.
  • Deltagelse i festerne om aftenen i messeområdet.
  • Og hvis man skulle have lyst, et motionsløb, Salzacherlauf på mellem 5 og 22,5 km. Løbet går gennem den gamle by.
  • Golfspillerne skal betale 215 €, og ledsagere (trænere, ægtefæller og andre der ikke skal spille) 105 €.
  • Dansk Firmaidræt dækker igen i 2019 en pakke bestående af en tøjpakke, så vi kan genkende hinanden. Det er endnu ikke fastlagt. Udgifterne for deltagerne er derfor til hotellerne, til frokosten, til lommepenge og til transporten til Salzburg og retur.

Tilmelding og yderligere oplysninger

Dette venter i Salzburg.
Klik på billederne