520 hold – 1.144 kolleger – fra hele landet har fra marts til september dyrket venskabelige dyster på landets golfbaner til den populære turnering, Kollegagolf. Den første fredag i september dannede Lübker Golf Course rammen for årets finale – og allerede nu strømmer tilmeldingerne ind til næste års turnering.

1.771 matches spillet. 77.924 km tilbagelagt på landets golfbaner. Eller det, der svarer til over 113 millioner skridt. Og naturligvis en masse timer under åben himmel, hvor nye bekendtskaber og stærke sammenhold er spiret.

Dét opsummerer kort årets Kollegagolf-turnering. En turnering, der for 3. år i træk slog deltagerrekord, og deltagernes begejstring er ikke til at tage fejl af.

”Jeg har deltaget for første gang i 2021 – og det bliver vist en fast tradition fremover! Det er spændende at se nye baner og møde andre golfere i en fin turneringsform – også selvom man ikke er ultra-lavhandicapper. Vi glæder os allerede til 2022.”
- Carina Smedegaard, F10 Human Ressource.

”Kollegagolf er en herlig måde at spille golf på. Du er sammen med en eller 2 af dine kolleger i et grundspil, der bl.a. byder på spil på nye golfbaner i godt selskab. Og konkurrenceaspektet er bare med til at gøre det hele sjovere. Jeg har spillet Kollegagolf i 3 år nu, og glæder mig til sæson 2022”.
- Alice Olsen, Hillerød Kommune

”Kollegagolf er Danmarks hyggeligste golfturnering”.
- Bent Brodersen

Imponerende rammer for 48 finalehold
Sådan lyder bare et par af reaktionerne efter årets turnering, der fredag den 3. september blev rundet af med et flot finalestævne på Lübker Golf Course, Djursland.

Her hyldede vi årets vindere – supervisor-kollegerne Brian Sørensen og Gareth Hunter fra Billund Lufthavn – der fremhæver sammenholdet som den primære grund til, at de i 2022 igen er at finde på deltagerlisten:

”Nu arbejder vi sammen til dagligt i lufthavnen, og Kollegagolf er en anden måde at være sammen på, der styrker sammenholdet mellem os. Der er også fedt ud i det gode vejr, og have gode samtaler med nye spillere på nye baner”, lyder det fra Brian Sørensen.

  1. præmien gik til Keld Pedersen og Victor Pedersen fra KP Foto, mens Morten Bøgeskov og Bo Jensen fra Syntegon tog sig af 3. pladsen.

Tilmeldingerne strømmer ind – kollegamotion hitter (også) på golfbanen
Knap var den sidste finale-bold puttet, før golf-passionerede landet over igen kunne melde sig på banen til Kollegagolf 2022. Faktisk har mere end 100 hold allerede tilmeldt sig – og holdet bag Kollegagolf glæder sig over den fortsat store opbakning:

”Det er fantastisk, at så mange deltagere allerede nu melder klar til endnu engang at svinge golfkøllerne og dyrke sammenholdet. Vi har igen lagt os i selen for at skabe rammerne for den bedst mulige Kollegagolf-oplevelse, men det er deltagerne der gør turneringen til det, den er”, siger stævneleder Dan Hansen fra Dansk Firmaidræt.

Tilmelding til Kollegagolf 2022 er åben på www.kollegagolf.dk

Rikke Mortensen
Rikke Mortensen
Kommunikationskonsulent
5 hurtige om Kollegagolf
  • Landsdækkende golfturnering for kolleger, venner og familie, der er arrangeret af Dansk Firmaidræt
  • Rekordmange deltagere tre år i træk – 220 hold i 2019, 321 hold i 2020, 520 hold i 2021
  • Holdene dystede i gruppespillet fra marts til august om en plads i semifinalerne – og derfra en finalebillet.
  • Årets bedste hold vinder en golfrejse fra Golf Plaisir, mens 2.- og 3. pladsen vinder golf-produkter fra Titleist
  • Tilmeldingen til 2022-sæsonen er nu åben på www.kollegagolf.dk

Se billeder fra finalestævnet

Flere reaktioner fra nogle af årets Kollegagolf'ere👇

"Det er en super hyggelig turnering med et dejligt fleksibelt grundspil, hvor man selv arrangere kampene. Vi lå lidt i den unge alder blandt deltagerne (22 år og 26 år), men det var bestemt ikke en dårlig ting. Vi mødte en masse søde modstandere – og er blevet inviteret ud at spille deres hjemmebaner med dem. Kollegagolf giver et fantastisk sammenhold imellem kollegaer. Det er helt sikkert alle pengene værd, og vi deltager helt sikkert igen næste år."
Jonas Gammelby og Magnus Frandsen
Direktører hos Gammelby & Frandsen
"Kollegagolf er en af de absolut bedste golfoplevelser, jeg har haft (og jeg har haft mange). Min makker og jeg har nydt spilformen, og vi har kun mødt søde og gode modstandere. Socialt og sportsligt har det været virkelig godt. Jeg glæder mig allerede til næste år."
Allan
Eventyrslik.dk
"Det er dejligt at møde andre golf’ere – og at høre om deres arbejdsplads og funktion. Snakken går nemt, og vi får nogle gode grin – og ikke mindst nogle kilometer i benene."
Tina Gammelgaard
"Kollegagolf er en fantastisk lejlighed til at blande kollegaer – uanset position i organisationen."
Kim Svaneborg Pedersen
"Kollegagolf giver mulighed for at spille baner, du aldrig ville vælge selv, samt at møde spændende mennesker, der i bedste fald knyttes livslange relationer til – og alternativt i det mindste styrker dit netværk. Kollegagolf har et fleksibelt og spændende spil format."
Simon Skovgaard Nielsen