Fem kolleger fra liftudlejningsvirksomheden Riwal Danmark A/S gik i dag fra den fælles morgensamling med 1. præmien på 25.000 skattefrie kroner i årets første Tæl Skridt-kampagne, som Dansk Firmaidræt står bag.


De seneste par uger har 9207 flittige par fødder fordelt på 1189 hold gået Danmark tyndt i årets første Tæl Skridt-kampagne. Riwal Danmark A/S havde 11 hold med i kampagnen, og kollegerne i deres Odense-afdeling var i dag samlet til fælles morgenmad, da Kirsti Pedersen fra Dansk Firmaidræt overraskede forsamlingen og overrakte holdet Riwal Fitness Odense 1. præmien på 25.000 kr.

Den glade holdkaptajn, Esben Shakeshaft modtog præmiechecken, der skal bruges til at få endnu mere bevægelse ind i arbejdsdagen.

”Vi har et fitnessrum, hvor flere af os træner sammen, og pengene skal bruges på at købe nyt udstyr.”

Stærkere sammenhold

Både holdkaptajn og den administrerende direktør Claus Kromann, der også bakkede op om og deltog i Tæl Skridt-kampagnen, fremhæver, at kampagnen udover at slide på skosålerne også har været med til at styrke sammenholdet på arbejdspladsen.

”I de her 14 dage, Tæl Skridt-kampagnen har varet, har vi alle sammen hver dag snakket om, hvor mange skridt, vi har gået. Og der er ikke nogen tvivl om, at det har givet os et endnu bedre sammenhold at være med. Jeg kan kun anbefale alle arbejdspladser at være med,” lød det fra direktøren.

”Vi har et godt sammenhold på Riwal i forvejen, men dét at være med i Tæl Skridt giver en sjov ping pong og venskabelige drillerier, som er med til at styrke sammenholdet,” sagde holdkaptajnen.

Millioner af skridt
De fem holdkammerater på Riwal Fitness Odense gik i løbet af kampagnen 2.274.571 skridt – et gennemsnit på imponerende 32.494 skridt pr. deltager pr. dag. I Tæl Skridt er det dog ikke dem, der går allerflest skridt, der vinder. Alle hold, der i gennemsnit går 10.000 skridt i 8 ud af kampagnens 14 dage, er med i lodtrækningen om de kontante præmier.

De to øvrige pengepræmier gik til henholdsvis STU Hunseby med 6 deltagere fra Center for Handicap, STU i Lolland Kommune, der kan glæde sig over 2. pladsen på 10.000 kr., og holdet ”Skovbo” med 17 deltagere fra Skovbo i Galten, der løb med 3. præmien på 5.000 kr.

Sigrid Ellegaard Foged
Sigrid Ellegaard Foged
Kommunikationskonsulent

Om Tæl Skridt

  • Tæl Skridt sætter gang i Danmark hele året. Vi tæller skridt fire gange á to uger.
  • Tæl Skridt 1 – altså den netop afsluttede kampagne forløb i uge 4 og 5 (20. januar – 2. februar). Tæl Skridt 2 ligger i uge 18 og 19 (27. april til 10. maj).
  • Deltagerne skal forsøge at gå 10.000 skridt dagligt i kampagneperioden. Det er kampagnens grundbudskab og kernen i kampagnen. Kampagnekravet går dog på holdets gennemsnit. Her skal holdet sørge for at være over 10.000 skridt i otte ud af kampagnens 14 dage.
  • Der trækkes lod om tre præmier på henholdsvis 25.000, 10.000 og 5.000 kr. blandt de hold, som opfylder kampagnekravet.
  • Bag Tæl Skridt kampagner står Dansk Firmaidræt, der er landets 3. største idrætsorganisation. Firmaidrætten motiverer til sundhed og motion på de danske arbejdspladser.
  • Se mere om kampagnen på www.tælskridt.dk.