Corona-nedlukningen betød og betyder fortsat, at mange danskere pludselig motionerer mindre. Samtidig er aktiviteter og motionsevents i stor stil blevet aflyst på grund af forsamlingsforbuddet. Derfor lancerer DIF og Team Danmark – i samarbejde med firmaidrætten – nu den digitale sundhedskampagne Danmark Leve.

Er du klar til at tage kampen op mod dårlige vaner? Bevæger du dig nok i hverdagen? Vil du styrke sammenholdet i et stærkt digitalt fællesskab?

Vær med, når DIF og Team Danmark - sammen med firmaidrætten - inviterer dig, dine kolleger og resten af den danske befolkning til at stå sammen om at skabe en endnu sundere fremtid.

”Verden ser anderledes ud, end hvad vi er vant til. Det betyder, vi skal tænke alternativt for at skabe sammenhold og bevægelse. Med denne kampagne kan kolleger støtte – og udfordre – hinanden undervejs i appen. Både hvad angår fysiske og mere mentale aspekter. Det skaber et nyt, digitalt sammenhold, som kan dyrkes, uanset om man er fysisk sammen eller ej,” siger Mette Mandrup, generalsekretær i Dansk Firmaidræt.

Lær af de bedste
I kampagnen – Danmark Leve – vil du blive inspireret af de bedste fra idrættens verden. Eksperter fra Team Danmark, eliteatleter og andre idrætsprofiler i Danmark står klar til at guide dig og dine kolleger til, hvordan man gennem små ændringer i dagligdagen kan skabe store forbedringer.

Livet som eliteatlet handler ikke kun om at være genetisk heldigt stillet eller ramme en ekstraordinær god fysisk form. De dygtige atleter er også nødt til at opbygge et balanceret fundament af basale egenskaber, hvis det skal lykkes at nå målet og de ekstraordinære resultater.

Det samme gør sig gældende for alle os, der dagligt balancerer et liv med arbejde, fritid, familie og venner. Men hvor dygtig er du og dine kolleger til at skabe balance mellem gode og dårlige vaner? Opret jeres eget hold og bliv udfordret til at optimere en række grundlæggende livsfærdigheder. Hver uge byder på nye temaer, og du vil forbedre og afbalancere dine vaner på tværs af kost, motion, søvn, mental velvære og samarbejde.

Vi skyder kampagnen i gang den 7. september, og vi sætter det sidste, digitale flueben den 5. oktober med en sundere balance mellem gode og dårlige vaner, masser af virtuelle high-fives og udtrækning af seje vindere, som har opnået deres personlige mål undervejs i kampagnen.

Tilmeld dig her og støt op om Arbejdspladsernes Motionsdag
Opret en profil og skab dit eget fællesskab her. Det koster 150 kr. at deltage. Når du bruger kampagnekoden: firmaidraet2020, går 33 % af beløbet til at skabe endnu flere fede aktiviteter til dig og din arbejdsplads i forbindelse med Arbejdspladsernes Motionsdag den 9. oktober.

Lisa Bjerre Slothuus
Lisa Bjerre Slothuus
Kommunikationskonsulent

Danmark Leve - som deltager får du alt dette:

  • Digitalt sundhedstjek før og efter kampagnen
  • Beregning af bodyage + personligt pointmål
  • Adgang til Team Danmarks ekspertpanel
  • Deltagelse i ugentlige challenges
  • Daglig rapportering af plus- og minuspoint
  • Mulighed for at danne dit eget hold
  • Personligt diplom
  • Mulighed for at vinde flotte præmier.