Firmaidrætsfolk og kolleger fra hele landet kan nu melde sig på banen til Firmaidræt Open 2020. Denne gang den 12.-14. juni 2020 i Aarhus, hor Århus Firma Sport byder velkommen for 3. år i træk. Til firmaidrætsfesten kan de langt over tusind deltagere giver sig i kast med 12 aktiviteter – og give den gas til den traditionsrige aftenfest.

3 dage. 12 aktiviteter. Over 1.200 glade deltagere fra hele landet. Firmaidræt Open er ét af årets sociale højdepunkter for firmaidrætsfolk landet over.

Og opfordringen fra Firmaidræt Open-teamet er klar: Meld dig på banen, brug en – eller flere – dage til Firmaidræt Open i juni. Så får du uforglemmelige minder, en overflod af hyggelige aktiviteter – og et brag af en fest.

Deltag i: Badminton, beachvolley, billard, dans med Marianne Eihilt, dart, fodbold, fodtennis, golf, håndbold, motionsfloorball, petanque og skydning.

Aktiviteter om dagen – fest og fællesspisning om aftenen
Når deltagerne har været i gang hele dagen til en eller flere af de i alt 12 aktiviteter, er det nemlig tiltrængt med lækker mad, godt selskab – og god musik. Derfor inviterer holdet bag Firmaidræt Open traditionen tro til et brag af en aftenfest lørdag aften, som bliver holdt i ÅFS Centret. Her er der garanti for lækker mad, god musik fra både DJ og liveband – og gang i dansegulvet.

Dem, der er til mere hyggestemning og afdæmpet musik, kan i stedet tilmelde sig ’den hyggelige nabofest’, hvor de i nabolokalet får serveret den samme lækre mad, og hvor musikken og stemningen er mere afdæmpet.

Læs alt om Firmaidræt Open, og tilmeld dig på www.firmaidraetopen.dk