Firmaidrætsfolk og kolleger fra hele landet kan nu melde sig på banen til Firmaidræt Open 2020. Denne gang den 12.-14. juni 2020 i Aarhus, hor Århus Firma Sport byder velkommen for 3. år i træk. Til firmaidrætsfesten kan de langt over tusind deltagere giver sig i kast med 12 aktiviteter – og give den gas til den traditionsrige aftenfest.

3 dage. 12 aktiviteter. Over 1.200 glade deltagere fra hele landet. Firmaidræt Open er ét af årets sociale højdepunkter for firmaidrætsfolk landet over.

Og opfordringen fra Firmaidræt Open-teamet er klar: Meld dig på banen, brug en – eller flere – dage til Firmaidræt Open i juni. Så får du uforglemmelige minder, en overflod af hyggelige aktiviteter – og et brag af en fest.

Deltag i: Badminton, beachvolley, billard, dans med Marianne Eihilt, dart, fodbold, fodtennis, golf, håndbold, motionsfloorball, petanque og skydning.

Aktiviteter om dagen – fest og fællesspisning om aftenen
Når deltagerne har været i gang hele dagen til en eller flere af de i alt 12 aktiviteter, er det nemlig tiltrængt med lækker mad, godt selskab – og god musik. Derfor inviterer holdet bag Firmaidræt Open traditionen tro til et brag af en aftenfest lørdag aften, som bliver holdt i ÅFS Centret. Her er der garanti for lækker mad, god musik fra både DJ og liveband – og gang i dansegulvet.

Dem, der er til mere hyggestemning og afdæmpet musik, kan i stedet tilmelde sig ’den hyggelige nabofest’, hvor de i nabolokalet får serveret den samme lækre mad, og hvor musikken og stemningen er mere afdæmpet.

Læs alt om Firmaidræt Open, og tilmeld dig på www.firmaidraetopen.dk

Det er vigtigt at komme i gang med kollegamotionen – også med de restriktioner, som coronakrisen sætter. Vi er klar til at hjælpe med gode og konkrete idéer! Ring til os på 46473100 eller skriv til os her, og vi ringer dig op.