Pengepræmierne i årets første udgave af Tæl Skridt blev spredt ud på Danmarkskortet. Krogårdskolen i Greve vandt hovedpræmien på 25.000 kr., Trioplast i Nyborg vandt 5.000 kr., mens Campus Vejle klemte sig ind imellem og modtog andenpræmien på 10.000 kr.

Der blev gået rigtig mange skridt i årets første Tæl Skridt-kampagne, som Dansk Firmaidræt står bag. Over hele landet gik 1.284 hold (knap 10.000 personer) stier, veje, gader og stræde tynde. Mange hold levede op til kampagnekravet og havde dermed et lod i puljen, da der i tirsdags skulle findes tre vindere af pengepræmierne.

1. præmien på 25.000 kr. fandt vej til Greve, hvor de ansatte på Krogårdskolen fik en overraskelse, da kampagneleder Karina Sveistrup Povlsen fra Dansk Firmaidræt torsdag middag ’forstyrrede’ midt i en personalesamling.

”Ej, hvor fedt,” lød det spontant i forsamlingen, inden der uddeltes fælleskrammere.

Nye vaner
Sekretær Susan Pedersen har været holdkaptajn, og hun modtog med stolthed præmiechecken.

”Jeg går selv en omvej på to kilometer for at komme til og fra arbejde, og så har vi implementeret en gåtur i frokostpausen. I uge 2 af konkurrencen havde vi en temauge, og der var vi aktive i pauserne. Vi har deltaget i Tæl Skridt fire gange nu, og det styrker sammenholdet. Det er fantastisk, at vi vinder,” siger Susan Pedersen og supplerer:

”Foruden at gå og tælle skridt minder vi hinanden om, at vi skal trække frisk luft i løbet af arbejdsdagen – det er en god vane, og så har vi hængt nudgingplakater op, så vi også husker at tage trappen.”

Kampagneleder Karina Sveistrup Povlsen understreger, at Tæl Skridt er for alle arbejdspladser.

”Tæl Skridt er motion uden omklædning og en nem måde at starte de sunde vaner på. Tæl Skridt-kampagnen indbyder både til konkurrencementalitet og holdånd, når kollegerne dyster med og mod hinanden på tværs af afdelinger og geografi. Vi i firmaidrætten klarer alt det praktiske, så det bliver ikke lettere at få hele arbejdspladsen i gang med motion og sunde vaner,” siger Karina Sveistrup Povlsen.

Fra Greve til Rom
De 18 Tæl Skridt-holdkammerater fra Greve gik i alt 2.612.176 skridt i de 14 dage, kampagnen strakte sig over. Det svarer til, at de samlet har gået en distance, der matcher afstanden fra Greve til Rom.

Andenpræmien gik til Gruppepres FF – Campus Vejle, der mønstrede otte deltagere. De kan nu glæde sig over en fællescheck på 10.000 kroner. Fra Nyborg deltog holdet The Svejsgirls fra Trioplast, hvor tre heldige holddeltagere vandt den tredje lodtrækningspræmie på 5.000 kroner.

Hannibal Klok
Hannibal Klok
Kommunikationskonsulent

Om Tæl Skridt

  • Tæl Skridt sætter gang i Danmark hele året. Vi tæller skridt fire gange á to uger.
  • Tæl Skridt 1 – altså den netop afsluttede kampagne forløb i uge 4 og 5 (21. januar – 3. februar). Tæl Skridt 2 ligger i uge 19 og 20 (6.-19. maj).
  • Deltagerne skal forsøge at gå 10.000 skridt dagligt i kampagneperioden. Det er kampagnens grundbudskab og kernen i kampagnen. Kampagnekravet går dog på holdets gennemsnit. Her skal holdet sørge for at være over 10.000 skridt i otte ud af kampagnens 14 dage.
  • Der trækkes lod om tre præmier på henholdsvis 25.000, 10.000 og 5.000 kr. blandt de hold, som opfylder kampagnekravet.
  • Bag Tæl Skridt kampagner står Dansk Firmaidræt, der er landets 3. største idrætsorganisation. Firmaidrætten motiverer til sundhed og motion på de danske arbejdspladser.
  • Se mere om kampagnen på www.tælskridt.dk.