11 kolleger hos 3F Kolding har i de seneste uger gået tusindvis af skridt og dyrket sammenholdet trods corona i forbindelse med deres deltagelse i Dansk Firmaidræts Tæl Skridt-kampagne. I dag blev de overrasket med hovedpræmien på 25.000 kr.

Knap 14.000 par fødder har i de seneste par uger gået Danmark tyndt i forbindelse med Dansk Firmaidræts Tæl Skridt-kampagne. I dag blev vinderholdet ”3F Kolding” fra arbejdspladsen med selv samme navn overrasket med 1. præmien på 25.000 kr. Holdet har i gennemsnit gået 11.964 skridt per dag i kampagneperioden (27. april – 10. maj) – og deltagelse i kampagnen har både slidt skosålerne og styrket sammenholdet.

”Det giver sammenhold, og så bakker vi hinanden op til at komme ud at bevæge sig. Vi har jo en hverdag, hvor vi ikke går ret mange skridt. Det har været særligt under denne coronatid – nogle af os har arbejdet hjemme og andre har været her på kontoret. Så jeg har skrevet rundt og opmuntret til at få gået en masse skridt,” siger Lone Hindsgaul, holdkaptajn og faglig sekretær hos 3F Kolding.

Formanden i 3F Kolding og Tæl Skridt-holdkammerat, Peter Andersen, stemmer i:

”Det har styrket sammenholdet at være med i kampagnen – sidste år var vi også med. Der var vi delt op i tre hold, men i år blev vi enige om, at det er vigtigere med fællesskabet. Derfor har vi været ét stort hold.”

Og selvom Tæl Skridt netop handler om at bevæge sig mere, så er sammenholdet mindst lige så meget i fokus.

”Når vi taler med holdene, der er med til vores Tæl Skridt-kampagner, fremhæver de alle, at Tæl Skridt er med til at styrke sammenholdet på deres arbejdsplads. Det giver et fællesskab, som åbner op for, at de får snakket meget mere på kryds og tværs af afdelinger og jobfunktioner, end de plejer – og det smitter af på fællesskabsfølelsen. Også her under corona, hvor deltagerne har tilpasset sig den nye virkelighed; gået med større afstand og i højere grad dyrket sammenholdet digitalt,” siger Kirsti Pedersen, kampagneleder fra Dansk Firmaidræt.

Tæl Skridt
Sigrid Ellegaard Foged
Sigrid Ellegaard Foged
Kommunikationskonsulent

Om Tæl Skridt

Tæl Skridt er en landsdækkende kampagne, som kører fire gange årligt og giver dig mulighed for at dyrke sammenholdet, få mere bevægelse og sjov konkurrence ind i arbejdsdagen. Det er Dansk Firmaidræt, der står bag kampagnen.

Helt enkelt skal du på to uger forsøge at gå mindst 10.000 skridt om dagen. Du skal danne et hold sammen med minimum to andre. Alle hold, der i gennemsnit når 10.000 skridt per person i minimum otte ud af kampagnens 14 dage, deltager i lodtrækningen om præmier for i alt 40.000 kr.

Alle kan være med. Deltag med kollegerne, familien, vennerne eller træningskammeraterne. Næste Tæl Skridt-kampagne er fra den 31. august til den 13. september. Tilmelding på www.tælskridt.dk.