Socialt samvær og golf er i højsædet, når kolleger fra hele landet igen mødes på de grønne græsbaner og slår til golfboldene til venskabelige matches. De dyster under åben himmel fra maj til september mod andre golfere til den traditionsrige turnering, Kollegagolf.

Kollegagolf er ét af firmaidrættens aktivitetstilbud til kolleger om at mødes uden for arbejdspladsen og skabe oplevelser med kollegialt samvær og idræt i centrum.

I det indledende gruppespil spiller hvert hold, der består af to personer, 4 matches i gruppespillet. Holdene bestemmer selv, hvor og hvornår de spiller – de planlægger nemlig selv spilledatoer og -baner sammen med deres modstandere.

Alle hold modtager polo’er fra Footjoy og en goodiebag fra Titleist til en værdi af kr. 1.300,-.

Finale på imponerende Great Northern

Hyggen ved golfturneringen, dét at være med – og dét at møde nye golfentusiaster er præmier i sig selv. Men. Som ekstra bonus, indkasserer alle puljevinderne en billet til finalestævnet. Her dyster holdene om æren – og om et førstepræmien; et rejsegavekort på kr. 10.000,- pr. hold.

Det sker på naturskønne Great Northern i Kerteminde til Fyn den 19. september. Golfbanen er designet med henblik på at være den ultimative destination for golfspillere verden, så der venter landets sejeste kollegagolf’ere en unik oplevelse på turneringens sidste 18 huller.

Læs mere om turneringen på www.kollegagolf.dk

Rikke Mortensen
Rikke Mortensen
Kommunikationskonsulent

6 hurtige om Kollegagolf 2019

  • Vi spiller fra maj til september – og alle med
  • Et hold består af 2 spillere. Turneringen kører i puljer á 5 hold.
  • Spilleformen er stableford.
  • Vinderne fra hver pulje møder hinanden den 19. september til finalestævnestævnet, der i år bliver afholdt på imponerende Great Northern (Kerteminde, Fyn).
  • Vinderne kan – ud over æren – pakke golftaskerne med et rejsegavekort på kr. 10.000,-
  • Tilmeldingsfristen er den 1. maj 2019 på kollegagolf.dk