I Dansk Firmaidræt overvåger vi udviklingen vedr. COVID-19 (corona). Vi støtter op om myndighedernes anbefalinger og retningslinjer, og vi opfordrer vores foreninger til at følge dem.

Vi anbefaler, at man – foreninger såvel som eventdeltagere – holder sig opdateret på udviklingen og myndighedernes aktuelle anbefalinger via:
www.coronasmitte.dk.

Den myndigheds-fælles hotline er: 7020 0233.

Myndighedernes retningslinjer for arrangementer i Danmark – herunder idrætsbegivenheder på både bredde- og eliteniveau – er, at man enten aflyser eller udskyder disse, hvis der er over 1.000 deltagere. Alternativt afholdes arrangementerne uden tilskuere. IKKE AKTUELT I FIRMAIDRÆTTEN P.T.

De nye retningslinjer fra myndighederne indføres for at inddæmme og forebygge smittespredning.

Myndighedernes retningslinjer for arrangementer med under 1.000 deltagere er, at lokale arrangører nøje vurderer ’tætheden’ af deltagerne, om arrangementet afholdes indendørs eller udendørs, om der er deltagelse af flere nationaliteter, og om arrangementet har deltagelse af personer i en særligt udsat risikogruppe.

Ved tvivlsspørgsmål bør man altid henvende sig til sundhedsmyndighederne.

Foreninger under Dansk Firmaidræt er også velkomne til at kontakte Søren Willeberg (direktør, kommunikation & Marketing), 29664210.

Opmærksomhedspunkter - grafik - ved events/arrangementer med under 1.000 deltagere - TRYK HER.