Med 1.239 aktivitetsdeltagere er Firmaidræt Open 2018 den hidtil største udgave af firmaidrættens idrætsfest, som i år har særlig mange deltagere i holdspillene.

Inden den første serv, de første danseskridt og det første dommerfløjt er der dømt rekord ved årets Firmaidræt Open.

Over weekenden den 1.-3. juni vil 1.239 deltagere være aktive på idrætsbaner og - haller forskellige steder i Aarhus. Vært er Århus Firma Sport, som det seneste år sammen med Dansk Firmaidræt har lagt mange kræfter i at få skabt rammerne for en stor idrætsfest med deltagere fra hele landet. Det er lykkes, hvilket selvfølgelig skaber glæde på Paludan-Müllers Vej 110, hvor Århus Firma Sport holder til og er det sportslige centrum for Firmaidræt Open.

”Vi har haft stor succes med at lave tilbud til dem, der hurtigt tilmeldte sig. Det gav en god start, og heldigvis fortsatte tilmeldingerne med at komme ind. Vi har deltagere fra hele landet, og der er flere gengangere fra de tidligere år. Det er blevet en tradition, hvor man mødes til idræt og fest sammen med velkendte ansigter”, siger formand for Århus Firma Sport, Carsten Pedersen, der på firmaidrætsforeningens vegne får lov til at følge op på succesen til næste år.

Det er nemlig allerede afgjort, at århusianerne er vært for Firmaidræt Open i dagene 24.-26. maj 2019.

I år er der 13 forskellige aktiviteter på programmet. Blot i en enkelt idrætsgren er det ikke lykkes at få nok tilmeldte. Dermed bliver der ingen gokart i år. Til gengæld har der været et stort indryk i petanque og badminton samt holdidrætterne, fodbold og håndbold.

"Det er enormt stærkt, at deltagerne har tilmeldt sig på hele den brede vifte af idrætsgrene. Der er 180 håndboldspillere og flere end 200 fodboldspillere, hvilket siger noget om, at deltagerne er kommet for også at dyrke det sociale, der jo ligger i holdidrætterne", lyder det fra Carsten Pedersen.

Der er officiel åbning af Firmaidræt Open 2018 lørdag 2. juni – petanque-spillerne tyvstarter om fredagen - og så går det løs over hele lørdagen. Om aftenen er der fest for deltagerne, og søndag er der atter gang i aktiviteterne i Aarhus.

Pernille Fløjstrup Andersen
Pernille Fløjstrup Andersen
Kommunikationskonsulent

Fakta om Firmaidræt Open 2018

Finder sted 1.-3. juni og har 1.237 aktivitetsdeltagere og Århus Firma Sport som vært.

Der er 13 aktiviteter – fra fodbold, håndbold og floorball til petanque, badminton og dans med Mads Vad.

Idrætten foregår bl.a. i og omkring Århus Firma Sports lokaler, ÅFS Centret og ved Ellekærskolen.

Søndag er der Bike & Run Stafetten kl. 9:30 med start hos ÅFS Centret.

Læs mere om Firmaidræt Open 2018.