Ideen er lige så enkel, som den er god: Medarbejdere i Frederikshavn Kommune har ét elektronisk medlemskort, som giver adgang til et bredt udvalg af motionstilbud. De mange muligheder giver mere motion, glæde og en større samhørighed på tværs.

AF Cathrine Eriksen Fris

’BIP!’ I Frederikshavn Kommune er det lyden af motion. Du kender sikkert Rejsekortet, som er ét enkelt kort, der giver adgang til transport hos trafikselskaber i hele landet. I Frederikshavn Kommunes Idrætsklub får du bare motion i stedet for transport.

I en idrætsforening med mange medlemmer kan det være svært at stable aktiviteter på benene, som alle synes om. Den problematik har de fundet en løsning på i Frederikshavn, hvor kommunens idrætsklub tilbyder sine medlemmer adgang til en bred palet af aktiviteter, som allerede eksisterer i lokalområdet. For 75 kroner om måneden kan kommunens ansatte nyde godt af 14 forskellige foreningsbaserede motionstilbud.

Kortet giver blandt andet adgang til svømmehal, squashbane, wellness, motionscenter eller en tur i skøjtehallen med gratis leje af skøjter. Kortet giver desuden fri adgang til alle motionsløb i kommunen.

Læs hele artiklen i magasinet Firmaidræt her ...

Frederikshavn Kommunes Idrætsklub

Baseret på antal medarbejdere er Frederikshavn Kommune den største arbejdsplads i kommunen. FKI er en frivillig forening for ansatte ved Frederikshavn Kommune, og 80 procent af medlemmerne er kvinder. Se mere på www.frifhk.dk.