Formand genvalgt i Dansk Firmaidræt

Peder Bisgaard går ind i sin sjette formandsperiode i Dansk Firmaidræt. Danmarks tredjestørste idrætsorganisation skifter navn i jubilæumsår

Han blev valgt første gang i 2001. Og nu er han netop genvalgt som formand for Dansk Firmaidræt.

Navnet er Peder Bisgaard. Den 66-årige formand for Dansk Firmaidræt vandt på repræsentantskabsmødet i Nyborg i et kampvalg formandsposten, da han med stemmerne 100 mod 33 til næstformanden Helle Friis sikrede sig den sjette valgperiode som formand for Dansk Firmaidræt. Det var første gang, at der var kampvalg om formandsposten i Dansk Firmaidræt.

Peder Bisgaard glæder sig over genvalget som formand for Dansk Firmaidræt. Og over den store opbakning, som han fik på repræsentantskabsmødet.

De store opgaver han og Styrelsen skal i gang med de kommende år handler især om at få fat i nye medlemmer og nye frivillige efter Corona-epidemien.

  • Samtidig skal vi i Dansk Firmaidræt i gang med at eksekverer på vores strategidrøftelser. Det bliver et område, som vi skal have stor fokus på de næste år, siger Peder Bisgaard.

Som mangeårig formand for Dansk Firmaidræt ser han det som en vigtig opgave at være med til profilere Dansk Firmaidræt.

  • Jeg er sikker på, at jeg kan være med til at sikre os en plads på det idrætspolitiske Danmarkskort sammen med DIF og DGI. Vi har en utrolig stor kontaktflade til arbejdspladserne i Danmark via vores 82 lokale foreninger. Samtidig har vi de senere år også nået mange arbejdspladserne via en række af forbundets signatur-projekter bl.a. Arbejdspladsernes Motionsdag, vores sundhedsambassadør-uddannelser, Tæl Skridt-kampagnen for blot at nævne nogle af dem. På den internationale scene arbejder vi hårdt for at Frederikshavn bliver valgt som hjemby for European Company Sport Games i 2025, således at tusindvis af kolleger fra vores europæiske søsterorganisationer kan komme til Danmark for at dyrke motion og fællesskab, siger Peder Bisgaard.