Mudder, minus mænd og mørke. Marts byder på seks udgaver af Ladies Mud Race – Dark Edition, hvor naturlige og opbyggede forhindringer forceres i et skær af lys fra pandelamper, ild og farver.

Der blev kæmpet, hujet, fightet og løbet med pandelamper, da Fredericia Fag- og Firmaidrætsforbund i sidste uge var vært for årets første udgave af Ladies Mud Race – Dark Edition.

Godt 400 kvindelige deltagere havde en fest på den 2,75 kilometer lange rundstrækning i Hannerupskoven. Menuen bød på to omgange samt adskillige forhindringer, inden varm og velfortjent suppe ventede i klubhuset.

Laura Svejstrup Kristensen deltog sammen med 12 kolleger fra DB Schenker A/S i Kolding - alle klædt i hvidt. Speditør-flokken er stadig helt høje oven på oplevelsen arrangeret af personaleforeningen med netop Laura Svejstrup Kristensen i spidsen.

”Det var sjovt, og vi styrker sammenholdet ved at få den slags oplevelser sammen. Jeg kender pludselig kolleger fra andre afdelinger meget bedre, og det er fedt,” siger Laura Svejstrup Kristensen.

Ladies Mud Race – Dark Edition er en videreudvikling af det traditionelle Ladies Mud Race, der afvikles i efteråret.

Mørke-versionen havde premiere i Fredericia sidste år, og flere firmaidrætsforeninger er hoppet med på arrangørbølgen.

Fredericia, 5. marts – levende billeder.

Aalborg, 14. marts – læs mere.

Hillerød, 20. marts – læs mere.

Frederikshavn, 20 marts – læs mere.

Skanderborg, 27. marts – læs mere.

Næstved, 27. marts – læs mere.

På landsplan har 1400 kvinder allerede indløst billet til Ladies Mud Race – Dark Edition 2019.

Michael Tannis Beck
Michael Tannis Beck
Kommunikationskonsulent