Aktivitetsmængden hos Næstved Firma Sport er stor. Paletten af medlemstilbud tæller 14 aktiviteter og en god håndfuld events. Sidste nye skud på stammen er firmaidrættens Sundhedsambassadøruddannelse og et motionsforløb, der skal foregå ude på de lokale arbejdspladser. For foreningen vil gerne tilbage til rødderne og have bedre fat i arbejdspladserne.

Der bliver svedt på indendørs-cyklerne, grint til zumba, lavet skarpe dueller hen over bordtennisbordet, danset HIT FIT Dance, svunget ketsjere til badminton og dyrket yoga. Listen over ugens aktiviteter hos Næstved Firma Sport er lang, og lokalerne i den gamle kaserne, hvor foreningen holder til, emmer af bevægelse. Det gælder også på de interne fronter i bestyrelsen. Øjne og ører er hele tiden åbne for nye aktivitetsidéer og veje til, at næstvedgenserne kan dyrke sammenholdet og deres yndlingsmotion i foreningen. I foråret 2019 var der tre nyheder på programmet, og at to af dem retter sig direkte mod arbejdspladser, er ikke tilfældigt.

Tilbage til arbejdspladserne – hos dem eller os
”Vi vil tilbage til arbejdspladserne og kollegerne – og have meget bedre fat i dem. Enten ved at få flere af dem til at komme og motionere hos os, eller også at vi kommer ud til dem. Kan vi gøre vores aktiviteter mere attraktive for arbejdspladsen og fx tilbyde dem et helt hold for sig selv, eller kan vi simpelthen rykke nogle aktiviteter ud på arbejdspladsen? Det arbejder vi på,” fortæller foreningsformand Lise Skovgård. Foreningen forsøger at øge sit fokus på arbejdspladser med bl.a. firmaidrættens Sundhedsambassadøruddannelse, hvor medarbejdere over to undervisningsmoduler bliver klædt på til at sætte gang i motionsinitiativer for deres kolleger.

Læs hele artiklen i det seneste nummer af magasinet Firmaidræt - tryk.

Camilla Svenstrup
Camilla Svenstrup
Kommunikationskonsulent
Magasinet Firmaidræt - læs

På besøg hos Næstved Firma Sport

Stiftet i 1951. 5.261 medlemmer. Største aktivitet er fitness-hold.