I Tæl Skridt kan det godt betale sig at tælle med i alle årets fire kampagner - for ud over nem motion og fællesskab med holdkammeraterne trækker vi lod om en loyalitetspræmie til en værdi af 50.000 kr. blandt alle hold, der har været med alle fire gange.

Det er anden gang i Tæl Skridts historie, at et hold bliver hædret med loyalitetspræmien på 50.000 kr. til en aktivitetsdag arrangeret af Dansk Firmaidræt. I år fandt præmien til Bornholm, hvor holdkaptajn Kristen Kyndesen fra Tæl Skridt holdet hos Bornholms Landbrug & Fødevarer blev glad og meget overrasket.

En fælles oplevelse
Holdkaptajn Kirsten Kyndesen, der er svine- og miljørådgiver hos Bornholms Landbrug & Fødevarer, er ikke i tvivl om, at præmien skal bruges til en fælles aktiv oplevelse for alle kollegerne på kontoret.

”Der har allerede været mange forslag fremme til, hvad vi kan finde på. Så vi glæder os til at komme i gang med at sammensætte dagen sammen med de gode folk fra Dansk Firmaidræt”, fortæller Kirsten Kyndesen. For selvom ikke alle kollegerne på kontoret har været med i Tæl Skridt, så skal præmien alligevel komme alle til gode. Det er de 15 holdkammerater fra Tæl Skridt holdet ikke i tvivl om.

Flere og flere har talt med
Tæl Skridt bølgen har stille og roligt sneget sig ind på kontoret på Rønnevej i Aakirkeby. ”Vi startede med at være 12 på holdet til den første kampagne i januar 2018, men til hver kampagne har vi fået en kollega mere med. Senest vores helt nye kollega, der nærmest blev tilmeldt årets sidste omgang Tæl Skridt på hendes første arbejdsdag”, fortæller en glad Kirsten og understreger, at det giver meget mere end blot motion at være med i Tæl Skridt.

”Vi får et dejligt fællesskab omkring det at tælle skridt, hvor vi hele tiden skal tjekke hinandens skridttællere for at følge med i, hvor langt holdkammeraten nu har gået. Enkelte af os bruger et kvarter af vores frokostpause på at få travet nogle skridt. Det giver luft til hovedet og gode snakke, mens vi traver afsted.”

Kollegerne på holdet er helt sikre på, at de skal være med igen i 2019. Her er planen, at de vil danne flere hold, så de kan få gang i mere indbyrdes konkurrence på kontoret. For lidt venlig konkurrence blandt kolleger kan vel aldrig skade?

Maria Arndal
Maria Arndal
Projektleder og kommunikationskonsulent

Om Tæl Skridt 4

  • Der blev talt skridt i uge 46 og 47 (12. november – 25. november).
  • Deltagere: 12.380 personer på 1.683 hold fra hele landet.
  • Der i alt gået 1.840.363.371 skridt. Det svarer ca. til 32 gange rundt om jorden.
  • I 2018 har i alt 55.279 deltaget i Tæl Skridts fire kampagner og har tilsammen gået 8.544.138.776 skridt, hvilket svarer til ca. 5.980.897 km og godt 149 gange rundt om jorden.
Hvad er en AKTIVITETSDAG? Klik og læs

Om Tæl Skridt

  • Tæl Skridt sætter gang i Danmark hele året. Vi tæller skridt fire gange á to uger.
  • Tæl Skridt 2019 starter op i uge 4 og 5 (21. januar - 3. februar 2019).
  • Deltagerne skal forsøge at gå 10.000 skridt dagligt i kampagneperioden, hvilket rundt regnet svarer til 7 km. Det er kampagnens grundbudskab og kernen i kampagnen. Kampagnekravet går dog på holdets gennemsnit. Her skal holdet sørge for at være over 10.000 skridt i otte ud af kampagnens 14 dage.
  • Der trækkes lod om tre præmier på henholdsvis 25.000, 10.000 og 5.000 kr. blandt de hold som opfylder kampagnekravet.
  • Se mere om kampagnen på www.tælskridt.dk.