Afstand skal ikke blive til stilstand. Rekordmange kolleger – over 40.000 – vil være aktive til Arbejdspladsernes Motionsdag 2020. Du og kollegerne kan stadig nå at hoppe med på bevægelsesbølgen, for Dansk Firmaidræt ’sender live’ fem gange, og vi har produceret massevis af digitalt inspirationsmateriale. Så tænd PC’en, tryk på din tablet eller gå online på mobilen, når det passer dig at tage en aktiv pause. Enten på din arbejdsplads eller fra hjemmekontoret. Kulturminister Joy Mogensen (S) og borgmester i Frederikshavn Kommune, Birgit Stenbak Hansen (S), står bl.a. foran kameraet: Klar til at inspirere til kollegamotion.

Den sjette udgave af Arbejdspladsernes Motionsdag, fredag den 9. oktober 2020, (gen)starter en bølge af aktiviteter fra Kulturministeriet i København over firmaidrætten i Nyborg til kontorer i Frederikshavn. #AMdag20 sørger slet og ret for et sjovere Danmark i bevægelse.

Desinficerede indspark til kollegamotions-ildsjæle og ledere samt spritnye digitale tiltag gør det meget let at forme en sjov motionsdag. Naturligvis med den nødvendige afstand på arbejdspladsen eller via deltagelse fra hjemmekontoret.

Over 40.000 kolleger landet rundt har allerede lavet kollegamotionsplaner. Og det er slet ikke for sent at blive en del af festdagen. Du/I stempler bare digitalt ind. Eksempelvis kl. 11.50, når kulturminister Joy Mogensen (S) byder velkommen til corona-sikker kollegamotion fra kontoret i Nybrogade.

”At vi slår deltagerrekord og skaber et sjovere Danmark i bevægelse sådan en fredag før efterårsferien, det er for mig et godt billede på, at rigtig mange arbejdspladser og kolleger fortsat gerne vil dyrke sammenholdet med motion – og at de ønsker nye motionsmuligheder i denne corona-tid. Derfor arbejder vi også hårdt for at kunne tilbyde nemme og fleksible løsninger til kollegamotion, og vi skal i fællesskab vinde kampen over coronaens dårlige indflydelse på vores aktuelle aktivitetsniveau,” siger generalsekretær i Dansk Firmaidræt, Mette Mandrup, og hun supplerer:

”På forhånd tak til alle ildsjælene derude, som går en ekstra meter for at styrke sammenholdet og samtidig sikrer, at kollegerne – via kollegamotion – får et smil på læben og sved på panden. I gør en kæmpe forskel for mange bundlinjer. Både den økonomiske og den sociale.”

www.amdag.dk - presse og historik
Byg dit eget motionsur - digitalt og ligetil
Michael Tannis Beck
Michael Tannis Beck
Udviklingskonsulent

Digitale muligheder for kollegamotion på #AMdag20 – fredag den 9. oktober:

  • Facebook Live, se samlet oversigt her.
  • Det er via @firmaidraet på Facebook, at vi inviterer til ’direkte’ og aktive ti minutters pauser kl. 8.50, 9.50, 10.50, 11.50 og 13.50.
  • Byg dig eget motionsur og få en bevægelsesramme for hele arbejdsdagen: www.motionsur.dk.
  • 3 minutters program (tryk), 10 minutter (tryk), 30 minutter (tryk).
  • Download endnu flere aktive værktøjer her.