Dansk Firmaidrætsforbund er gået sammen med eSport Danmark om at udvikle en grunduddannelse i eSport. Uddannelsen tager udgangspunkt i Firmaidrættens ønske om at skabe et fundament for den fremtidige udvikling af eSporten.

Det første kursus for instruktører bliver afholdt i Esbjerg den første weekend i februar. Efterfølgende vil der igen være mulighed for at deltage på kursus i Odense den 24.-26. februar. Der er stadig mulighed for tilmelding til holdet i Esbjerg og Odense. For at deltage i grundkurserne forudsættes det at deltager har et basalt kendskab til eSport og computerteknik.

Om eSport-instruktøruddannelsen

Det er uddannelsens formål at uddanne ressourcestærke og engagerede ambassadører for eSporten. Her er det Dansk Firmaidrætsforbunds forhåbning, at ambassadørerne efterfølgende kan stimulere gode og bæredygtige fællesskaber, hvor eSport kan dyrkes.

  • Uddannelsen retter sig mod alle med interesse i at undervise i eSport. Eksempelvis lærer, pædagoger og frivillige i foreninger.
  • Formålet med uddannelsen er at højne og standardisere kvaliteten af undervisningen i eSport.
  • Dansk Firmaidrætsforbund vil bl.a. sikre et sundhedsfagligt fokus i uddannelsen med undervisning og inspiration om kost, relevant fysisk træning og søvnrytmer.

Gennem uddannelse af eSport-instruktører sikres det, at foreninger, skoler og andre interesserede får fagpersonener, der kan varetage et højt fagligt og pædagogisk niveau i undervisningen, samtidigt med et højt sundhedsfagligt fokus.

Datoer for kursus:

3.-5. februar 2017, Esbjerg

24.-26. februar 2017, Odense

Yderligere information

Læs mere instruktøruddannelsen og tilmeld grundkursus her

For yderligere information kontakt projektansvarlig Merete Spangsberg på msn@firmaidraet.dk