Firmaidrættens nye turnering, Kollegapadel – der bliver afholdt i samarbejde med Dansk Padelforbund og Hummel – fik en flyvende start i forået, hvor mere end 250 hold dyrkede sammenholdet på landets padelbaner.

Kollegapadel er en landsdækkende padel-turnering for både dem, der lige er hoppet med på padel-bølgen og dem, der allerede har turneringserfaring – men som ikke er elitespillere. Turneringen er primært målrettet kolleger, men turneringen er åben for alle, så hold af venner eller familiemedlemmer er også velkommen til at melde sig på banen.

”Jeg hørte om Kollegapadel og hev straks fat i et par kolleger. Det har været en fed turnering, og vi rundede hver eneste kamp af med social snak og en kold øl. Det var super godt at møde andre arbejdspladser på kryds og tværs”, siger Jeppe Sonne fra SH Group, der løb med sejren i Herre A-rækken.

Jeppe Sonne fortæller, at holdet allerede er i skarp træning til næste Kollagepadel-sæson, hvor arbejdspladsen stiller op med to hold.

Holdene fra SH Group har et par måneder at træne op i, fordi nu fortsætter padel-succesen nemlig, og den 1. september starter efterårsturneringen, der kører frem til slutningen af november.

Lokalt gruppespil, regionalt mellemrundespil og 3 landsfinaler

Hold 2-3 mødes i geografisk inddelte puljer i gruppespillet fra den 1. september til 1. november. Holdene bestemmer og planlægger selv – sammen med modstanderne – hvor og hvornår, de spiller i puljespillet – og i det regionale mellemrundespil, hvis de spiller sig videre. Vinderne af Kollegapadel – i både herre-, dame- og mixrækken – kåres til de 3 landsfinalener den den 19. november (Fyn), 20. november (Sjælland) og den 27. november (Jylland) 2022.

Læs alt om Kollegapadel på www.kollegapadel.dk

Stærkt samarbejde om bredde-turnering i Danmarks hurtigst voksende idrætsgren

Både Dansk Firmaidræt og i Dansk Padel Forbund glæder sig over den stærke opbakning til forårets præmiere på Kollegapadel og håber, at tilmeldingerne også i efterårsturneringen vil tikke hastigt ind:

”Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde med Dansk Padel Forbund – og vi håber, at vi sammen kan løfte efterårets turnering til nye højder efter en flot start i foråret. Dansk Padel Forbund er en stærk samarbejdspartner for os – sammen vil vi præsentere og udbrede en sjov padelturnering, som henvender sig til alle, giver kollegerne noget at grine af og kæmpe for – og ikke mindst mulighed for at møde andre arbejdspladser med samme lyst til at dyrke sporten og fællesskabet”, siger Klaus Almind, udviklingskonsulent i Dansk Firmaidræt og turneringsansvarlig for Kollegapadel.

Resultater fra finalen i Kollegapadel Forår 2022

Vindere i damerækken
  • 1. pladsen: Kollega Qarma
  • 2. pladsen: Team Jim
  • 3. pladsen: Padoodles
Vindere i herre A-rækken
  • 1. pladsen: SH Group
  • 2. pladsen: Smashing Time
  • 3. pladsen: BackUpBerg
Vindere i herre B-rækken
  • 1. pladsen: Home Østerbro
  • 2. pladsen: Abakion
  • 3. pladsen: Birchgm