De tog hjem med det næstflotteste hæderstegn. Dansk Firmaidræts guldnål. Samt masser af klapsalver fra en fyldt sal på Nyborg Strand, da Dansk Firmaidræt holdt repræsentantskabsmøde.

De fire ildsjæle der blev hædret var: Claus Schou, Roskilde Firma- og Familieidræt, Ib Østergaard, Fredericia Fag- og Firmaidrætsforbund, Kirstine Langagergaard, Aalborg Seniorsport og Jan Reinhold, Firmaidræt Slagelse.

I sin tale til Kristine Langagergaard fra formand Peder Bisgaard hed det: ”Du får guldnålen som tak for et særdeles aktivt og årelangt arbejde for firmaidrætten på såvel lokalplan som forbundsplan – altid båret af god energi, idérigdom og handlekraft”.

Jan Reinhold fik følgende ord med sammen med hæderstegnet: ” Som tak for et årelangt og særdeles forbilledligt arbejde for firmaidrætten som formand for Slagelse Firmaidræt såvel som formand for idrætsrådet i den centrale ledelse fra 1993-2003”.

Mens Claus Schou fik guldnålen ”Som tak for et særdeles aktivt og årelangt arbejde for firmaidrætten som formand for Roskilde Firma og Familieidræt såvel som værdsat styrelsesmedlem – altid båret af god energi, handlekraft og skarpt blik på fremtidens tendenser.”

Sidste mand i firkløveret var Ib Østergaard, der fik overrakt guldnålen med ordene: ” Som tak for et årelangt og særdeles forbilledligt arbejde for firmaidrætten med en lang række imponerende bedrifter inden for både forenings- og eventudvikling samt på forbundsplan som nuværende formand for Firmaidrætsudvalget”.

Et stort tillykke til alle fire for deres engagerede arbejde til glæde for medlemmerne af Dansk Firmaidræt på lokalt og nationalt.

Kim Barren
Kim Barren
Kommunikationskonsulent