I gement uvejr vandt Pia Emilie Rasmussen og Flemming Rasmussen fra Fredericia Isoleringspuder for andet år i træk Dansk Firmaidræts Kollegagolf. Det er første gang, at det samme par vinder titlen to år i træk.

Der skal en stabil indsats og et højt niveau over flere måneder til for at vinde Kollegagolf. Og at vinde titlen to år i træk er aldrig sket tidligere. Indtil i fredag den 21. september, hvor Pia Emilie Rasmussen og Flemming Rasmussen fra Fredericia Isoleringspuder for andet år i træk var de bedste i finalen ved Kollegagolf. En finale, der blev spillet i strid regn, blæst og rusk på Skjoldenæsholm Golfcenter på Midtsjælland.

Kollegagolf er en turnering, der løber fra begyndelsen maj og frem til en finaledag i slutningen af september. Det bliver til mange tætte kampe undervejs, og det er ofte små detaljer, der i sidste ende er afgørende for placeringen i gruppespillet. Så selvom der år for år er mange gengangere blandt deltagerne, så hører det sjældenhederne, at der er gengangere på finaledagen.

I 2018 er det 11. gang, at der er spillet kollegagolf. Der har været 100 hold og op mod 300 golfere med i turneringen.

Pernille Fløjstrup Andersen
Pernille Fløjstrup Andersen
Kommunikationskonsulent

Resultater:

  1. Fredericia Isoleringspuder, 65 points Pia Emilie Rasmussen 32, Flemming Rasmussen 33
  2. Comforthuse, 60 Jan Hollensted 26, Michael Christensen 34
  3. PH Import, 60 Peter Hansen 33, Kim Kjær 27

Længste drive: Jesper la Cour, J og J
Nærmest hullet: Jesper la Cour, J og J, 3,07m
Højeste individuelle score: Jan Roest, Coop Sydsjælland, 37