Til firmaidrættens repræsentantmøde d. 13. november stemte et stort flertal af de stemmeberettiget for et navneskift - fra Dansk Firmaidrætsforbund til Dansk Firmaidræt.

Det skal være nemt og enkelt at dyrke lokal firmaidræt og kollegamotion. I firmaidrætten arbejder vi hver dag for at skabe enkelthed og tydelighed i de produkter og koncepter, vi tilbyder danskerne på arbejdspladserne, i firmaidrætsforeningerne og på ungdomsuddannelserne. En enkelthed, der ikke var afspejlet i vores navn. Derfor motiverede firmaidrættens Kommunikationsudvalg til et navneskift.

”Vi ønsker at bringe den enkelthed med videre ind i vores navn for at stå tydeligst og stærkest muligt for vores omverden. Vi har blandt andet oplevet ved mange lejligheder, at mange kalder os mange forskellige ting. Vi tror på, at ved gøre vores navn kortere og mere enkelt, vil det blive nemmere for verden omkring os at huske vores navn. Og det vil især være en gevinst i forhold til fremadrettet at arbejde med vores synlighed og omdømme.” siger formand for Kommunikationsudvalget Mette Ring.

Det ligger et stort forudgående arbejde i Kommunikationsudvalget med det nye navn, og udvalget er enige om, at timingen er helt rigtig til at skifte navn netop nu.

”I år har firmaidrætten 75-års jubilæum, og derfor er navneskiftet helt oplagt i år, hvor vi netop ser frem mod, hvad firmaidrætten skal være og repræsentere i de kommende 75 år.”

Lisa Bjerre Slothuus
Lisa Bjerre Slothuus
Kommunikationskonsulent