Med afsæt i de populære events - Xtreme Mandehørm og Ladies Mud Race - inviterer firmaidrætten 2. pinsedag til et 'virtuelt' forhindringsløb. Deltagelse er gratis, og du bestemmer selv ruten og tempoet. Find og forcér forhindringer undervejs - forevigelse af dette giver adgang til fede præmier.

Som optakt til efterårets populære events - Xtreme Mandehørm og Ladies Mud Race - inviterer firmaidrætten til premiere på en fælles 'Virtual Edition'. 2. pinsedag, mandag den 1. juni, udvikler sig altså til en sand løbefest, og vi får et sjovere Danmark i bevægelse.

Formand for firmaidrætsudvalget i Dansk Firmaidræt, Ib Østergaard, ser frem til, at bl.a. kammesjukker, veninder, kolleger og familier dyrker sammenholdet hver for sig.

"Vi skal alle sammen huske at røre os, selvom mange ting fortsat er vendt på hovedet. Med denne virtuelle premiereudgave af vores to meget kendte events er jeg sikker på, vi skaber en sjov ramme, der giver smil på læben og sved på panden. Det er helt op til den enkelte deltager at finde en rute, som både indeholder lidt mudder og forhindringer," siger Ib Østergaard og understreger:

"Vi lægger op til gak og løjer - og vi opfordrer til mere end en almindelig luntetur. Vi er dog også meget opmærksomme på at kommunikere, at deltagerne skal holde den nødvendige afstand og vise hensyn. Når det er sagt, glæder jeg mig til en masse skøre indslag og billeder af kreative påhit. Det bliver en del af oplevelsen, at vi starter med fælles, digital opvarmning."

Målet er 5.000 deltagere - gratis at være med
Det er via Facebook Live, at opvarmningen og startskuddet brager igennem, mens selve tilmeldingen og upload af billeder skal ske her.

"Målet er 5.000 deltagere. Deltagelse er gratis, og der er masser af fede præmier på højkant - faktisk for over 30.000 kr. i samlet værdi," siger Ib Østergaard.

Berit Kolding Wedel fra Nyborg er trofast deltager i Ladies Mud Race og Ladies Mud Race - Dark Edition. Nu gør hun klar til en virtuel og vild oplevelse med sin søster. Ruten er nogenlunde lagt - søstrene indleder 'Virtual Edition' i centrum af Nyborg.

"Vi starter med et par forhindringer på torvet, løber videre til volden, kommer forbi vandtårnet på Dronningens Bastion og vil suse rundt omkring Nyborg Slot og i Ladegårdsskoven. Jeg ved, at vi kan finde nogle væltede træer i skoven, som vi så vil forsøge at forcere. På den måde får vi udfordret os selv," siger Berit Kolding Wedel.

Se videoen her for yderligere inspiration til seje ruter i dit nærområde - TRYK.

...

Tag fotos/selfies undervejs på din løberute af dig selv og de forhindringer, du passerer. Det kan være den sjoveste, sværeste, flotteste eller mest kreative forhindring - du bestemmer. Fortæl, hvor du løb, hvor langt, du løb, dit startnummer, og hvor sjovt det var - fx 1-6 stjerner. Upload op til tre fotos på www.sportstiming.dk - så deltager du i lodtrækningen om fede gavekort og præmier fra Løberen, Adidas, Club La Santa og REMA 1000. Der er gode vinderchancer!

Michael Tannis Beck
Michael Tannis Beck
Kommunikationskonsulent
Læs mere og tilmelding

Hvad er der med i den gratis tilmeldingspakke?

· Du får et startnummer og diplom (print-selv). Altså verdens hurtigste nummerudlevering.
· Du får inspiration til opvarmning kl. 09.45 via Facebook Live.
· Du deltager i fede lodtrækningskonkurrencer med mange gavekort fra vores sponsorer på højkant. Derudover kan du også vinde gratis deltagelse i Ladies Mud Race eller Xtreme Mandehørm til efteråret 2020.
· Du bliver en del af det fællesskab, som løber Virtual Edition for første gang.
· Du får anledning til at udforske lokalområdets spændende og sjove forhindringer, der gør løbeturen i det daglige endnu sjovere.
· Du får god og alsidig motion på en rute helt efter din egen smag - og du får en lillebitte smagsprøve på, hvad Ladies Mud Race og Xtreme Mandehørm går ud på.
· Du får et dejligt, langt og varmt bad - uden at vente i kø.