Dansk Firmaidræt har indgået et samarbejde med fagforeningen 3F omkring afviklingen af det landsdækkende fodboldstævne ”3F Bold”.

I løbet af foråret og sommeren bliver bolden givet op ved seks 3F Bold stævner rundt om i landet, og Dansk Firmaidræt bliver som noget nyt 3F’s samarbejdspartner omkring afviklingen i 2018. Det er den lokale firmaidrætsforening, der kommer til at stå for afviklingen af stævnerne i hhv. Odense den 9. juni, Aalborg den 16. juni, Fredericia den 25. august og Køge den 1. september.

”Vi ser frem til at samarbejde med 3F omkring afviklingen af 3F Bold. Fodbold og fællesskab vigtige brikker i firmaidrættens DNA, og vi ser samspillet omkring 3F Bold som en god mulighed for sammen med vores lokale foreninger at skabe bedre tilbud til de lokale arbejdspladser og familier. Vi byder ind med mange års erfaring fra afholdelse af boldspilsstævner og events, og vores lokale foreninger i Odense, Aalborg, Fredericia og Køge står klar til at løfte opgaverne. Fællesskab er centralt for 3F, og det samme gælder i firmaidrætten, hvor vi arbejder for at skabe idrætsoplevelser, der skaber stærke bånd mellem mennesker,” siger Peder Bisgaard, formand i Dansk Firmaidræt.

En sjov dag med kolleger, venner og familie.

Stævnerne er gratis at deltage i og for alle – hvad enten man er nybegynder eller garvet på grønsværen. På hvert hold er fem spillere plus udskiftere. Udover fodbold er kodeordene for 3F Bold; fællesskab, fede oplevelser og en stor ’Fun-zone’ med aktiviteter og konkurrencer for både små og store. Så der er lagt op til nogle festlige dage, hvor kolleger og familie kan spille med eller heppe med fra sidelinjen.

Tilmelding til 3F Bold foregår på www.3fbold.dk

Om 3F Bold

3F Bold er et landsdækkende fodboldstævne, for dig, dine kolleger, venner og familie. Det er gratis og for alle uanset niveau. Det afholdes som 1-dags-events for 5-mands fodboldhold, og i 2018 afvikles i følgende seks regioner: Nordjylland, Østjylland, Trekantområdet, Fyn, Sjælland og Storkøbenhavn.

Sigrid Ellegaard Foged
Sigrid Ellegaard Foged
Kommunikationskonsulent