Aktivitetskataloget her er spækket med inspiration til kollegamotion. Er I ikke kommet i gang endnu, så hop med på kollegamotionsbølgen på Arbejdspladsernes Motionsdag fredag den 12. oktober.

Kollegamotion styrker arbejdsglæden, sammenholdet og bundlinjen.

Bl.a. Bevægelsescomputeren, Lokationslotteri, Mastermind og Rundt om bordet kan sørge for smil på læben samt sved på panden. En gåtur krydret med sjove lege er bestemt også god kollegamotion.

Vi har – som optakt til den fjerde udgave af Arbejdspladsernes Motionsdag – samlet masser af inspiration i dette Aktivitetskatalog.

Arbejdspladsernes Motionsdag 2018, fredag den 12. oktober, er årets festdag for den lokale firmaidræt og kollegamotion. Hop med på bølgen, få ledelsens opbakning eller planlæg egenhændigt i afdelingen. Tid og rammer bestemmer I selv. Og husk: Lidt aktivitet er bedre end ingen aktivitet.

”Der er noget for enhver smag i Aktivitetskataloget. Farverne grøn, gul og rød angiver, hvor omfangsrig den enkelte aktivitet er i forhold til tid, materialer og kompleksitet. Intentionen er at gøre det så let som muligt at sætte kollegamotion på dagsordenen den 12. oktober – uanset om arbejdspladsen er et kontor, et værksted eller en fabrik,” siger sundhedskonsulent i Dansk Firmaidræt, Michael Filtenborg.

Michael Tannis Beck
Michael Tannis Beck
Kommunikationskonsulent

Arbejdspladsernes Motionsdag – aktiviteter i hele landet

  • Det er fjerde år i træk, at firmaidrætten afvikler #AMdag, www.amdag.dk.
  • Registrér gratis deltagelse og deltag i konkurrencer her. Det er bl.a. muligt at vinde en aktivitetsdag til en værdi af kr. 50.000.
  • Følg også @arbejdspladsernesmotionsdag på Facebook.
  • Over 30 firmaidrætsforeninger er ved at lægge sidste hånd på diverse, lokale aktivitetsplaner for #AMdag. Tag direkte kontakt til en firmaidrætsforening i dit nærområde, hvis din arbejdsplads eksempelvis ønsker besøg af en instruktør.