Der er mørkt og meget stille i rummet. Men alligevel kan du fornemme, at rummet er sprængfyldt med spænding. Mørket brydes i korte øjeblikke af et svagt rødligt skær, som afløses af et blåligt og grønligt skær på skift. Rummet er varmt og lugten bærer præg af angstens og spændingens sved. Det eneste du kan høre, er en klikken, som bliver tydeligere og tydeligere efterhånden, som du bevæger dig længere ind i rummet.

Du kan nu skimte silhuetter af flere personer ved siden af hinanden og stemmer høres af og til. Pludselig bliver du blæst flere skridt bagud, da en ørehængende og meget euforisk jubel bryder ud blandt flere af personerne, som du kan se siddende ved flere computerskærme. Du står måbende og kigger ud i rummet, som er helt stille igen, men undtagen af den klikken. I hovedet runger ordene stadig: What a kill!

YouSee eSportsligaen er tilbage med sæson 3, og du kan nu tilmeld din arbejdsplads eller studie i hhv. kollegaligaen og studieligaen.

Dyrk sammenholdet og spilleglæden med dine kolleger, og spil mod andre arbejdspladser fra hele landet. Kæmp om at blive de bedste i branchen, få en masse sjove stunder bag skærmen og bliv matchet mod hold på jeres niveau.

Tilmeld jer i dag, og begynd rejsen mod en esportsfyldt hverdag sammen med kollegaerne.

Sammen med dine skole- eller studiekammerater kan I udfolde jeres gamer-skills hver uge. I YouSee Studie-ligaen kæmper skoleklasser, gymnasier, campus, fakulteter og studieretninger alle mod hinanden i Counter-Strike: Global Offensive og League of Legends på alle niveauer. Få gode minder og sjove stunder, og skab et sammenhold med dine venner.

Tilmeld jer i dag og vær med fra første spillerunde, og kæmp om en plads ved Danmarksmesterskabet i esport til foråret.

Det er en unik chance for dig og dine kolleger for at dyrke sammenholdet på arbejdspladsen online. Har din arbejdsplads flere afdelinger i landet, kan I sidde både i København og Frederikshavn og spille sammen. Er i gode og heldige, kan det være i kommer med til Ligamesterskaberne og DM i 2020.

Kom med – det giver flere samtaleemner på din arbejdsplads og rykker jer tættere sammen.

#DyrkSammenholdet også online

Læs mere og tilmeld dig Kollegaligaen her
Hannibal Klok
Hannibal Klok
Kommunikationskonsulent
Læs mere og tilmeld dig Kollegaligaen her