Vi er nysgerrige. Hvad har du og dine kolleger dyrket af kollegamotion på Arbejdspladsernes Motionsdag? Dystet i stafetter? Spillet bordtennis? Danset linedance? Del gerne jeres #AMdag på de sociale medier.

Bevægelsesbølgen er over os. Mere end 25.500 medarbejdere på arbejdspladser i hele landet, fra Faxe til Frederikshavn – fra Sakskøbing til Sønderborg, har fokus på kollegamotion i forbindelse med Arbejdspladsernes Motionsdag 2018 (fredag den 12. oktober).

Og vi er nysgerrige i firmaidrætten: Hvad har lige nøjagtig du og dine kolleger dyrket af kollegamotion på Arbejdspladsernes Motionsdag? Dystet i stafetter? Spillet bordtennis? Danset linedance? Del gerne jeres #AMdag på de sociale medier – eksempelvis uploade et billede på @arbejdspladsernesmotionsdag på Facebook.

Vi finder i uge 42 i alt fem vindere af en lækker gavekurv blandt dem, som benytter #AMdag.

Michael Tannis Beck
Michael Tannis Beck
Kommunikationskonsulent

Kort om Arbejdspladsernes Motionsdag #AMdag:

  • Arrangeres af Dansk Firmaidræt sammen med lokale firmaidrætsforeninger.
  • #AMdag blev afviklet for første gang i 2015.
  • I 2017 deltog i alt 21.700 medarbejdere på arbejdspladser over hele landet. 2016 (14.100), 2015 (5.676).
  • Det behøver hverken være yndefuldt eller professionelt – bare sjovt! #DyrkSammenholdet #DyrkKollegamotion #AMdag.
  • Inspiration og registrering, tjek www.amdag.dk.
Hele Danmark i bevægelse til #AMdag og på Skolernes Motionsdag
”Det er fantastisk, og vi skal være stolte over, at hele Danmark er i bevægelse dagen før efterårsferien. Rundt omkring i landet er der fine eksempler på, at børns og voksnes motionsdag smelter sammen til gode fælles aktiviteter. Kodeordene for festdagen er glæde, bevægelse, motion og fællesskab – og det gælder uanset, hvad der står på fødselsattesten."
Læs her hele kronikken af Bjørn Friis Neerfeldt, generalsekretær i Dansk Skoleidræt og Jan Steffensen, generalsekretær i Dansk Firmaidræt.