Fællesskaber og sociale aktiviteter står højt på programmet ved Danske Spil, der giver deres med arbejdere mulighed for at prøve kræfter med esport, uanset om man er nybegynder eller klar til arbejdspladsens elitehold.

Esport passer perfekt ind i vores værdier”, siger Senior Udvikler Tommy Kobberø Andersen.

Vil være mere end bare en arbejdsplads

Hos Danske Spil vil vi gerne vise, at vi kan være mere end blot en arbejdsplads. Med esport møder man nye kollegaer på tværs af afdelinger, styrker sammenholdet i firmaet og er med til at reklamere for Danske spil som en sjov arbejdsplads., forsætter han, hvor han ud over sin stilling i virksomheden, er med ind over, når holdene dyster i Kollega Ligaen hos YouSee Esportligaen.

De mærker en positiv effekt af aktiviteten på arbejdspladsen, hvor holdende uanset niveau, hygger sig med at planlægge strategier og taktikker, de kan bruge i fremtidige kampe. Det er en anden måde hvorpå, kollegerne kan indgå i et sjovt og socialt fællesskab. Den ugentlige træning foregår på hjemmekontoret, men der er rig mulighed for at ses med sine kolleger når Danske Spil holder aktiviteter og turneringer i huset, netcafeer eller esportcentre.

Får deres egne hold t-shirts

Hos Danske Spil går de meget op i esport og når de sender deres hold ud for at spille til turneringer, er det med både holdtrøjer, musemåtter og bannere. De bliver vist stolt frem når de møder andre arbejdspladser under turneringerne, som de altid synes er en glædelig og festlig begivenhed. Derfor er Tommy Kobberø Andersens besked til andre arbejdspladser, der overvejer esport:

Vi vil klart anbefale andre arbejdspladser at opstarte esport og tilmelde sig Kollega Ligaen. Alle niveauer kan være med og det er supersjovt at møde andre firmaer. Vi har ved flere lejligheder mødt andre firmaer på esport-centre hvor både deltager og tilskuer fik en kanon fed dag ud af det.

Vil du være med?

Hvis du også gerne vil i gang med esport på jeres arbejdsplads og have muligheden for at dyste mod andre kolleger, kontakt Esportansvarlig hos Dansk Firmaidrætsforsbund Martin Fritzen email martin@firmaidraet.dk eller telefon 51 93 11 07.