Kære foreninger i Dansk Firmaidræt,

Danmark er i en svær situation, og statsministeren har, som I ved, oplyst, at der iværksættes en række tiltag til bekæmpelse af spredningen af COVID-19-virus (corona), der betyder, at Danmark delvist lukkes ned.

I Dansk Firmaidræt overvåger vi udviklingen omkring COVID-19, og vi opfordrer alle til at følge myndighedernes råd og retningslinjer. På den baggrund opfordrer vi også vores foreninger til at aflyse alle aktiviteter fra nu af og foreløbig frem til og med den 10. maj. Det gælder både indendørs- og udendørsaktiviteter.

Opfordringen kommer i kølvandet på de tiltag mod corona-virus, regeringen kom med onsdag den 11. marts (samt 23. marts + 6. april).

”Som landsdækkende idrætsorganisation skaber vi normalt glæde, samvær og sammenhold. Og i den situation, Danmark er i lige nu, så har vi også et stort ansvar, fordi vi og vores foreninger normalt er samlingspunkter for mange danskere. Det er meget vigtigt, at vi følger myndighedernes opfordringer, og vi bakker fuldt ud op om de tiltag, der er taget. I firmaidrætten opfordrer vi derfor alle vores foreninger til at stoppe deres aktiviteter, både indendørs og udendørs, i foreløbig de kommende uger. Det er nødvendigt i en situation som denne, og lige nu kan vi bedst dyrke sammenholdet og passe på hinanden ved ikke at mødes om de aktiviteter og events, som vi ellers brænder for,” siger formand for Dansk Firmaidræt, Peder Bisgaard.

Alle Dansk Firmaidræts egne aktiviteter, stævner og andre arrangementer aflyses også foreløbigt frem til og med den 10. maj 2020. Forbundskontoret i Nyborg lukkes endvidere ned i samme periode, og medarbejderne i Dansk Firmaidræt arbejder hjemmefra – og vil fortsat kunne træffes på mail og mobiltlf.

Har du spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger, så kontakt:

Mette Mandrup, generalsekretær i Dansk Firmaidræt, tlf, 61 14 09 28
Søren Willeberg, direktør for kommunikation og marketing, tlf 29 66 42 10

Søren Willeberg
Søren Willeberg
Chef for kommunikation, marketing og politisk interessevaretagelse
www.coronasmitte.dk