Dansk Firmaidræt samarbejder med Gecko Gaming til Gamebox Festival

Dansk Firmaidræt markerer sit tredje år på Gamebox Festival med et samarbejde med Gecko Gaming, der arbejder for at skabe en ny og mere inkluderende esportskultur. Gecko Gaming stiller op med 30 frivillige, der blandt andet hjælper med at afholde mesterskabet i Kollega-Ligaen og står for aktiviteterne på Dansk Firmaidræts stand.

Gecko Gaming er en online fællesskabsplatform, der ønsker at forbinde gamere med hinanden igennem et sikkert og inkluderende fællesskab, som skaber et stærkt fundament for den næste generation af gamere. De ønsker at hjælpe spillere med at nå deres mål – både med mål og ambitioner inden for esport og i lige så høj grad hjælp til dem, der har svært ved at forlade deres hjem og være sociale.

”Gecko Gamings åbne fællesskab er for alle, der er respektfulde, venlige og inkluderende over for de andre i fællesskabet, og vi står helt bag deres formål om, at esport skal styrke sammenhold og være for alle – uden eksklusion, sexisme og hadsk tale. Vi er stolte over, at vi på årets Gamebox Festival skal samarbejde med Gecko Gaming om at skabe et trygt og behageligt mesterskab i Kollega-Ligaen og en aktiv og sjov stand,” siger Kathrine Duus Christensen, esportsansvarlig hos Dansk Firmaidræt.

Gecko Gaming bidrager ikke kun til et trygt og stærkt online fællesskab, men de afholder og deltager også gerne i events, hvor de som frivillige dels styrker deres eget fællesskab og bidrager for at skabe en bedre oplevelse for andre. Til Gamebox Festival stiller Gecko Gaming op med 30 frivillige – som består af både teamet bag Gecko Gaming og medlemmer fra deres fællesskab.

Foruden at hjælpe med alt fra opsætning, bemanding og nedtagning af Dansk Firmaidræts stand til at drive mesterskabet i Kollega-Ligaen, deltager Gecko Gaming-fællesskabet også i Gamebox Festivals LAN-party, hvor de styrker deres eget fællesskab, gamer og har det sjovt med ligesindede.

”Det er vigtigt for os også at deltage i fysiske arrangementer. Til begivenheder forbinder vi vores spillere på en anden måde og giver dem selvtillid til at være sociale på egen hånd. Samtidig kan vi give vores esportsafdeling mulighed for at deltage i turneringer, hvor vi kan vise, at en gruppe ikke behøver være defineret af køn, alder eller placering. En gruppe baseret på inklusion er lige så stærk som alt andet," siger Nanna Falk, founder af Gecko Gaming.

Foto: Frivillige fra Gecko Gaming.

Dansk Firmaidræt er for tredje år partner på Gamebox Festival og deltager med en stand, hvor en række af aktiviteterne i år præsenteres af Rasmus ”HooXi” Pallisgaard Nielsen, som er professionel Counter-Strike-spiller og ambassadør for Kollega-Ligaen. Han udfordrer festivalens gæster i en række udfordringer, og hvis de kan slå ham, har de mulighed for at vinde præmier. På standen er der også mulighed for at få pulsen op med alt fra floorball til Tæl Skridt-banko. Samtidig afholder Dansk Firmaidræt mesterskabet i Kollega-Ligaen til Gamebox Festival.